Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Deja-vu la Târgu MureșValentin Macrea / SportPictures.eu
01 Sep 2019

Liga 1: Deja-vu la Târgu Mureș

FC Hermannstadt obține a treia victorie consecutivă pe teren propriu cu scorul de 2-1 și urcă pe locul 9, succesul repurtat pe arena Trans-SIL din Târgu Mureș contra celor de la Chindia Târgoviște fiind totuși pus sub semnul întrebării până în secundele de final.

Trupa pregătită de Costel Enache a deschis scorul în minutul 17, atunci când Petrescu a urmărit centrarea din flancul stâng trimisă de Cordea și a reluat în plasă cu o execuție din 7-8 metri, iar oaspeții au restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde. În minutul 48 Daniel Florea a reluat de la 10 metri un balon trimis de Martac la firul ierbii din flancul drept, balon atins de Novo, dar portarul sibienilor nu l-a putut opri din drumul către plasa porții. Florea putea face dubla în minutul 72, dar șutul său din prima din interiorul careului a lovit bara din dreapta lui Novo, iar la două minute distanță Debeljuh a înscris golul victoriei gazdelor. Atacantul croat a reluat cu capul din 8 metri centrarea perfectă a lui Opruț de pe partea stângă și a relaxat atmosfera în tribune și pe banca tehnică a sibienilor. Elevii lui Viorel Moldovan au avut șansa de a restabili egalitatea în ultimele secunde ale prelungirilor, dar Daniel Florea a ratat de puțin întâlnirea cu balonul centrat de Yameogo și astfel nu au putut repeta rezultatul din etapa anterioară de la Iași.  

 

FC Hermannstadt - Chindia Târgoviște 2-1 (1-0)

Au marcat: Petrescu (min. 17), Debeljuh (min. 75)/D. Florea (min. 48)

FC Hermannstadt (antrenor Costel Enache): Novo - Măţel, Viera, Luchin, Opruţ - Romario, David Caiado (min. 78 L. Dumitriu) - Petrescu, Joalisson, Cordea (min. 53 Rimane) - Yazalde (min. 53 Debeljuh)

Chindia Târgoviște (antrenor Viorel Moldovan): Aioani - Martac, Benga, Leca, Dumitraşcu - Bic, Raţă (min. 46 D. Florea) - Neguţ (min. 79 Yameogo), Mihai, Şerban (min. 46 Burlacu) - Voduţ

Alte știri din Liga 1