Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Deja vu la PiteștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Sep 2020

Liga 1: Deja vu la Pitești

La mai puțin de o lună și jumătate de la partida ce le asigura ambelor combatante promovarea directă, FC Argeș și UTA au încheiat cu același scor, 1-1, meciul de deschidere al etapei a 3-a a Ligii 1 disputat tot în Trivale. Similitudinile continuă cu faptul că oaspeții au deschis scorul și au condus la pauză, piteștenii fiind nevoiți să alerge după egalare, o egalare ce le aduce primul punct în clasament.

Elevii lui Laszlo Balint au punctat pe tabelă în minutul 10 prin Bustea, autor al unui șut perfect trimis din prima de la aproximativ 25 de metri după o fază începută cu o aruncare de la margine și continuate cu o serie de pase de-a latul terenului până în zona centrală. Arădenii au fost mai prezenți și au articulat mai bine jocul, Rus fiind aproape de al doilea gol în minutul 29 dintr-o poziție similară cu cea a lui Bustea, însă balonul trimis de el a trecut puțin pe lângă stâlpul din dreapta portarului Croitoru. În minutul următor gazdele trimit primul șut pe spațiul porții lui Moldovan prin Grecu, dar goalkeeper-ul arădean a scos de sub transversală și a îndepărtat pericolul. Cea mai frumoasă fază a primei părți s-a petrecut în minutul 36 când după o aruncare de la margine trimisă lung în careu de Tomozei a fost prelungită cu capul pe spate de Rus și Hora a reluat din foarfecă de la 8 metri, însă Croitoru a avut un reflex de portar de handbal și a respins balonul cu piciorul. Portarul gazdelor a avut o intervenție decisivă și în minutul 45 la șutul lui Rus pe centrul porții după un contraatac rapid purtat de atacantul oaspeților din propria jumătate de teren.

După pauză piteștenii intră mai deciși în teren și Năstăsie îl pune la încercare pe Moldovan în minutul 56 cu un șut bombă din interiorul careului la care portarul oaspeților a găsit rezolvarea, apoi în minutul 62 a reținut în doi timpi șutul lui Șerban. UTA a mai dat emoții gazdeor în minutul 67 la ocazia lui Buhăcianu, care a tras pe lângă poartă din postură de unu la unu cu Croitoru, apoi gazdele au obținut egalarea în minutul 76 prin Malele. Atacantul elvețian introdus în teren în minutul 70 a marcat la debutul său în tricoul alb-violet după o acțiune personală în urma pasei pe culoar a lui Năstăsie finalizată cu un șut la colțul lung. Finalul de meci a aparținut oaspeților cu două ocazii în minutele de prelungiri, o lovitură liberă trimisă pe poartă de Ioniță respinsă de Croitoru și o centrare a lui Ursu ce a căzut pe bara transversală, însă arădenii trebuie să se mulțumească cu a treia remiză din tot atâtea partide jucate.

 

FC Argeș - UTA 1-1 (0-1)

Au marcat: Malele (min. 76)/Bustea (min. 10)

FC Argeș (antrenor Ionuț Badea): Croitoru - Tofan, Leca, Turda, Şerbănică - I. Şerban (min. 71 Panait), D. Meza Colli, Honciu (min. 70 G. Deac) - Grecu, N’Diaye (min. 70 Malele), Mirică (min. 2 Năstăsie, min. 80 Muşat)

UTA (antrenor Laszlo Balint): H. Moldovan - Bustea (min. 19 Tomozei), Benga, F. Ilie (min. 80 Erico Da Silva), Roumpoulaku - Tescan (min. 80 Rusu), N. Roşu, A. Albu, Buhăcianu (min. 69 Ursu) - C. Rus (min. 69 Ioniţă), I. Hora

Alte știri din Liga 1