Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Deja vu în GruiaMircea Rosca / SportPictures.eu
16 Sep 2018

Liga 1: Deja vu în Gruia

A cincea remiză consecutivă cu scorul de 1-1 între CFR Cluj și FCSB s-a înregistrat în această seară în Gruia este un deja vu pentru spectatorii români, diferența față de anterioarele patru fiind dată de faptul că roș-albaștrii au fost cei care au deschis scorul.

Elevii lui Nicolae Dică au fost mai mult prezenți în ofensivă în prima parte a meciului și prima ocazie a semnat-o Florinel Coman în minutul 10. Șeptarul oaspeților a primit o pasă inspirată de la Gnohere și a tras din prima, dar slab, pe direcția lui Arlauskis. Lang și Țucudean îl testează pe Bălgrădean, apoi Djokovic nu cadrează lovitura de cap pe spațiul porții și atenția se mută la poarta gazdelor. În minutul 23 clujenii și-au dat cu stângul în dreptul și au creat faza deschiderii scorului: în defensivă, Omrani trimite o pasă neglijentă din partea dreaptă spre Lang, fundașul maghiar alegând soluția pasei cu pieptul la portar, dar i-a pus pe tavă balonul lui Florinel Coman, care a profitat de pasa involuntară și l-a executat pe Arlauskis. Urmează momente bune ale oaspeților, Gnohere îi dă emoții portarului campioanei cu un șut la firul ierbii puțin pe lângă stâlpul din dreapta acestuia, iar ultima ocazie a reprizei a aparținut clujenilor, Djokovic expediind o torpilă de la 25 de metri respinsă cu pumnii de Bălgrădean.

Imediat după pauză Țucudean a adus egalarea după o fază fixă: în minutul 48 Djokovic a dejucat pasul la ofsaid al oaspeților la o lovitură liberă și a plasat o lovitură de cap respinsă de Bălgrădean direct în picioarele vârfului clujean care a înscris fără ezitare. Portarul celor de la FCSB are o paradă salvatoare la șutul lui Males din minutul 51 și în minutul 70 la carambolul din careu în urma căruia balonul se îndrepta spre poartă ricoșat din piciorul lui Stan. Moruțan l-a întins pe Arlauskis în minutul 78 cu un șut în forță de la 25 de metri pe centrul porții după o pătrundere individuală, apoi lui Țucudean i se anulează corect un gol pe motiv de ofsaid.

S-a terminat CFR Cluj – FCSB 1-1 (0-1), o remiză care menține ecartul dintre cele două echipe la două puncte.

 

CFR Cluj (antrenor Toni Conceicao): Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Lang, Camora - Djokovic, Bordeianu (min. 71 Moutinho), Males - Al. Păun, Ţucudean, Omrani (min. 85 Al. Ioniță)

FCSB (antrenor Nicolae Dică): Bălgrădean - R. Benzar, Planic, Bălaşa, Al. Stan - L. Filip, Nedelcu (min. 62 Moruțan) - M. Roman I, Fl. Tănase (min. 76 Ov. Popescu), Fl. Coman (min. 70 Teixeira) - Gnohere

Alte știri din Liga 1