Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Decizie pe final de meciRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Oct 2015

Liga 1: Decizie pe final de meci

Astra Giurgiu a învins la limită la capătul unui meci în care s-au întrebuințat serios contra juveților conduși de Emil Săndoi. CS U Craiova a jucat dezinvolt, de la egal la egal cu liderul campionatului pe terenul acestuia și a fost aproape de a da lovitura prin Vătăjelu, Bawab, Ivan și același Vătăjelu în minutele de prelungiri la o lovitură liberă scoasă bine de Gavrilaș. Budescu impulsionează atacul giurgiuvenilor și șutează atât din acțiune, cât și din faze fixe – lovitură liberă sau direct din corner, trimite cu piciorul, dar și cu capul, însă fără succes pe tabelă.

Cel care punctează este Florea, în minutul 81, după o fază creată de nou-transferatul Daniel Niculae. Un șut al lui Nico respins de Bălgrădean în lateral este urmărit de ex-giuleștean, care recuperează aproape de linia de tușă și centrează la limita careului mic pentru Florea, care a reluat cu capul de lângă un fundaș oltean. Imediat după gol Ivan ia un al doilea cartonaș galben și își lasă colegii în 10 și cu un gol handicap, misiunea de egalare fiind aproape imposibilă pentru olteni.

Se termină Astra – CS U Craiova 1-0 (0-0), rezultat ce va păstra pentru gazde, la sfârșitul etapei, ecartul minim de un punct față de principala sa urmăritoare, Viitorul Constanța.

 

Astra (antrenor Marius Șumudică): Gavrilaş - Pedro Queiros, Găman, Geraldo, Junior Morais - Lovin, Boldrin - Enache (min. 75 Tembo), Teixeira (min. 46 D. Niculae), De Amorim (min. 46 Florea) - Budescu

CS U Craiova (antrenor Emil Săndoi): Bălgrădean - Achim, Dumitraş, Popov, Vătăjelu - Kay, Mateiu (min. 88 Curelea) - Ivan, Bawab (min. 79 Madson), Bancu - Nuno Rocha (min. 73 Băluţă)

Alte știri din Liga 1