Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Decizie în prima jumătate de orăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Apr 2017

Liga 1: Decizie în prima jumătate de oră

Concordia Chiajna rămâne fără victorie în play-out după ce a pierdut astăzi pe teren propriu derby-ul ilfovean cu FC Voluntari. Elevii lui Claudiu Niculescu au tranșat soarta partidei cu două goluri înscrise în prima jumătate de oră și au acum opt puncte distanță față de locul de baraj ocupat de Pandurii.

Partida a avut un erou, pe Adrian Bălan, vârful lui FC Voluntari reușind o ”dublă” cu care și-a sărbătorit aniversarea celor 27 de ani împliniți în urmă cu o săptămână. Dacă în partida anterioară, pe teren propriu cu CSM Poli Iași, nu a înscris, astăzi el a reușit două execuții de excepție. În minutul 19 o incursiune în flancul drept a lui Căpăţână a continuat cu o centrare la 8 metri pentru Bălan, reluarea acestuia cu capul la colțul lung fiind imposibil de respins pentru Bălgrădean. Tot imparabilă a fost și execuția din minutul 30 din lovitură liberă ușor lateral stânga, de la limita careului Concordiei, în urma căreia balonul șutat de atacantul oaspeților a intrat în plasă pe lângă bara de la colțul scurt, în apropierea vinclului.

Restul partidei a fost o zbatere ineficientă a gazdelor în căutarea golului, care înainte de deschiderea scorului a fost refuzat de Balauru în două rânduri, în minutele 4, la șutul de la 17 metri al lui Raul Costin, și 16, la cel al lui Serediuc din interiorul careului. Tot Serediuc a șutat puțin pe lângă în minutul 40, Herea a trimis cu capul din 5 metri direct în brațele lui Balauru în minutul 54, apoi patru minute mai târziu Cristescu înscrie după un fault la portarul Voluntariului, iar în minutul 79 Grădinaru are un șut deviat trimis de la limita careului mare, dar goalkeeper-ul oaspeților este atent și respinge în lateral.

Se încheie Concordia - FC Voluntari 0-2 (0-2), o piatră de moară pentru gazde ce se scufundă încet către liga secundă.

 

Concordia Chiajna (antrenor Dan Alexa): Bălgrădean – Koenders, Dobrosavlevici, Bejan, D. Popescu (min. 23 Fota) – Răsdan (min. 46 Herea), R. Costin – Grădinaru, M. Cristescu, Serediuc (min. 56 V. Munteanu) – Pena

FC Voluntari (antrenor Claudiu Niculescu): Balauru – Maftei, Spahija, Cazan, Acsinte – Novac, C. Lazăr – Popadiuc (min. 83 Ivanovici), Cernat (min. 77 G. Deac), Căpăţână – Bălan (min. 66 Marinescu)

Alte știri din Liga 1