Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Debut fericit pentru sibieniValentin Macrea / SportPictures.eu
21 Iul 2018

Liga 1: Debut fericit pentru sibieni

În primul meci al zilei, FC Hermannstadt a pășit cu dreptul în prima ligă depășind la limită Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în partida disputată pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș.

Soarta partidei a fost decisă de golul înscris după un corner în minutul 11, autorul reușitei fiind Blănaru cu o lovitură de cap. Curtean putea dubla scorul până la pauză tot cu o lovitură de cap, iar oaspeții au avut două ocazii în startul reprizei secunde prin Simonovski, în minutul 50 cu un șut de la 22 de metri scos greu de portarul Căbuz, și Drăghici, în minutul 59 cu o execuție la colțul scurt din interiorul careului parată de goalkeeper-ul gazdelor.

S-a încheiat FC Hermannstadt – Sepsi OSK 1-0 (1-0), prima victorie a sibienilor pe prima scenă, care trebuie acum confirmată de un rezultat bun la Botoșani în etapa a 2-a.

 

FC Hermannstadt (antrenor Alexandru Pelici): Căbuz - Alexandru Coman, Pîrvulescu, Dandea, Tătar - Dâlbea, Antonovs - Petrescus, B. Rusu (min. 90 Tsoumou), Curtean (min. 68 Nkololo) - Blănaru (min. 83 Hergheligiu)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Niczuly - Drãghici, Ursu, Jovanovici, Sato - Velev, Vasvari - Prosser (min. 52 Hamed), Fülöp (min. 52 Gabriel de Moura), Tandia - Simonovski (min. 65 Hadnagy)

Alte știri din Liga 1