Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Debeljuh aduce trei puncte mari pentru sibieniValentin Macrea / SportPictures.eu
02 Mar 2020

Liga 1: Debeljuh aduce trei puncte mari pentru sibieni

FC Hermannstadt încheie a șaptea partidă pe teren propriu fără înfrângere și obține o victorie importantă contra celor de la Chindia Târgoviște.

Debeljuh a deschis scorul în minutul 4 după o fază de contraatac bliț pornită tot de la el din propriul careu de 16 metri. Atacantul croat a respins cu capul un corner al oaspeților și a trimis în lateral până la Romario, care a lansat o pasă de peste 50 de metri până la limita careului advers pentru Opruț, plecat excelent din blocstarturi, acesta încercând să-l învingă pe Moldovan din postură de unu la unu. Portarul a reușit să blocheze, balonul a revenit la Opruț care a pasat înapoi pentru Debelhuj, iar croatul a trimis inteligent și imparabil la rădăcina barei din stânga portarului. Yazalde (min. 14) și Codrea (min. 28) aduc din nou pericolul la poarta oaspeților, dar șuturile trimise de ei ratează de puțin ținta.

Partea a doua a jocului este marcată de dubla eliminare din minutul 72 dictată de arbitrul Horia Mladinovici în urma conflictului generat de Neguț și Opruț, astfel că finalul de meci le găsește pe ambele formații în 10 jucători. Elevii lui Viorel Moldovan insistă pe atac pentru a smulge un punct și sunt aproape de a primi al doilea gol în minutul 81 la o acțiune de contraatac încheiată de Dumitriu cu un șut lobat de la 15 metri scos din plonjon de portarul Dinu Moldovan.

A fost ultima fază importantă a partidei încheiată cu victoria la limită a gazdelor, dar care va cântări greu în ecuația salvării de la retrogradare. Sibienii fac 16 puncte și urca pe locul 10, în timp ce târgoviștenii rămân cu 13 puncte pe 12, loc de baraj.

 

FC Hermannstadt - Chindia Târgoviște 1-0 (1-0)

A marcat: Debeljuh (min. 4)

FC Hermannstadt (antrenor Vasile Miriuță): Cristiano – Tiago Almeida, O. Viera, I. Stoica, Opruț – Dâlbea, Romario – P. Petrescu (min. 84 Joalisson), Yazalde (min. 75 L. Dumitriu), A. Cordea (min. 60 Bușu) – Debeljuh

Chindia Târgoviște (antrenor Viorel Moldovan): D. Moldovan – Martac (min. 83 Dumitrașcu), Benga, Diallo, L. Corbu – Neguț, Novac, Bic, A. Șerba – C. Barbu (min. 46 Dangubic), Berisha (min. 75 Cherchez)

Alte știri din Liga 1