Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: De la agonie la extazRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Nov 2018

Liga 1: De la agonie la extaz

Aproape două luni și jumătate au așteptat fanii echipei din Ștefan cel Mare să se bucure pentru o victorie, așteptării fiindu-i pus capăt astăzi în partida de la Voluntari.

Trupa lui Mircea Rednic s-a chinuit din nou și după ce în minutul 27 al partidei a scăpat nepedepsită pentru hențul în careu al lui Cooper, a beneficiat în al doilea minut al prelungirilor partidei de un penalty acordat de arbitrul Cătălin Popa la hențul lui Zgrablic în urma șutului lui Nistor. Salomao și-a asumat răspunderea transformării și a făcut-o cu succes descătușând banca lui Dinamo, care a trăit din nou cu sufletul la gură suspansul unei execuții de la punctul cu var. Jocul a fost dominat de dinamoviști în partea a doua a meciului, astfel încât, una peste alta, victoria a fost meritată ținând cont de aspectul ofensiv.

Așadar, la capătul unui meci fără mari ocazii de poartă, FC Voluntari – Dinamo 0-1 (0-0), rezultat în urma căruia alb-roșiii urcă pe locul 9 cu 16 puncte, la patru în urma ultimului loc de play-off ocupat de Astra, iar ilfovenii au rămas cu numai 8 puncte, la 6 distanță de penultima clasată Politehnica Iași.

 

FC Voluntari (antrenor Ioan Andone): Vâtcă - Hodorogea, Zgrablic, Armaş, Bucurică - I. Gheorghe, Răuţă, Căpăţână, Belahmeur (min. 90+4 G. Deac) - Malfleury (min. 86 Ciucur), Gadze (min. 65 Kabasele)

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): Penedo - Corbu (min. 57 Neicuţescu), M. Popescu, Katsikas, Sg. Popovici - Cooper, Nistor, Hanca (min. 77 R. Moldoveanu) - Sorescu, D. Popa, Salomao

Alte știri din Liga 1