Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: De doi lei speranțăMarius Dumbraveanu / Mediafax Foto
23 Mai 2015

Liga 1: De doi lei speranță

Victoria celor de la FC Brașov din deplasarea de la Chiajna, acolo unde au jucat cu Viitorul, le-a mai pus în traistă de doi lei speranță elevilor lui Adrian Szabo.

Golul rapid înscris în minutul 4 de Țîră, aproape identic cu cel marcat în etapa trecută contra Stelei, la capătul unei acțiuni de contraatac impetuoase pe partea stângă finalizată cu șut puternic imposibil de parat de portarul advers, a descătușat energiile brașovenilor. Viitorul încearcă să egaleze, dar le lipsesc ocaziile clare de gol, iar lipsa de concentrare din defensivă este penalizată din nou de oaspeți în minutul 42. O lovitură liberă de pe partea dreaptă executată de Aganovic îl găsește liber pe Moraru, care se înalță de lângă Daminuță și înscrie nestingherit cu capul. Elevii lui Gică Hagi nu reușesc să se concentreze, mai ales în lipsa unui obiectiv clar cu două etape înainte de finalul campionatului, și trenează în joc.

Se termină Viitorul – FC Brașov 0-2 (0-2), rezultat ce face ca meciul din ultima etapă de la Brașov contra celor de la Gaz Metan să se joace cu cuțitele pe masă. O victorie cu 2-0 a gazdelor coroborată cu alte rezultate favorabile i-ar salva pe galben-negri de la retrogradare și ar trimite Gaz Metan în liga secundă.

 

Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Buzbuchi - Hodorogea, Ţîru, Mamele, Mitrea - Benzar, Daminuţă (min. 46 Marin), Vîna (min. 61 Mitriţă) - Nicoliţă, Gavra (min. 61 Hagi), Tănase

FC Braşov (antrenor Adrian Szabo): Mutu - Străuţ, Novakovic, Goian, Novak - Moraru, Zlomislic - Constantinescu (min. 83 Leko), Aganovic, Cr.Ganea (min. 54 L.Ganea) - Ţîră (min. 65 Buga)

Alte știri din Liga 1