Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Cu pași mici, spre titlu!Stefan Adrian Paun / SportPictures.eu
18 Mar 2016

Liga 1: Cu pași mici, spre titlu!

Astra înregistrează o victorie la limită, suficientă pentru a-și trece în cont alte trei puncte importante în ecuația titlului. Succesul de la începutul etapei a treia a play-off-ului obținut în fața unei echipe ASA Târgu Mureș aflată în continuare în căutări transferă presiunea pe urmăritoarele echipei pregătite de Marius Șumudică, nevoite să nu mai comită greșeli și să joace la victorie partidele lor.

În mare măsură cele trei puncte de astăzi îi sunt datorate lui Silviu Lung junior, cel care a avut câteva intervenții salvatoare, precum torpilele din minutul 9 a lui N’Doye și 76 a lui Mureșan sau șutul din unghi al lui Jazvici, scos cu palma. În ofensivă, Denis Alibec a fost cel care a tras echipa după el și a fost implicat în toate fazele periculoase de la poarta lui Stăncioiu, precum șutul în transversală al lui Boldrin din minutul 34. Tot constănțeanul a fost cel care a dat pasa de excepție pentru golul înscris de Teixeira, un lob din prima peste Mureșan în urma căruia brazilianul a rămas singur cu Stăncioiu pe care l-a bătut cu un șut la colțul lung.

Astra – ASA 1-0 (0-0), rezultat care consolidează primul loc ocupat de giurgiuveni și care adâncește criza de rezultate a mureșenilor.

 

Astra (antrenor Marius Șumudică): S. Lung - Pedro Queiros, Găman, Oros, Junior Morais - Boubacar, Teixeira - Boudjemaa (min. 73 Lovin), Boldrin (min. 80 Ioniță), De Amorim (min. 87 D. Niculae)- Alibec

ASA (antrenor George Ciorceri): Stăncioiu - G. Matei, Balaur, Ivan Gonzalez,   Pârvulescu - Jazvic, G. Mureşan, N'Doye (min. 90+2 German), Brandan (min. 46 Dedov) - Ţucudean, Ciolacu (min. 83 Buș)

Alte știri din Liga 1