Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Criza continuă în Ștefan cel MareRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Sep 2018

Liga 1: Criza continuă în Ștefan cel Mare

Claudiu Niculescu a debutat ca antrenor în ”Groapă” cu un rezultat nemulțumitor pentru fanii ”câinilor roșii”, un meci nul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Un meci anost, cu un singur șut pe poartă în primele 45 de minute, la ultima fază înainte de fluierul al lui Marius Avram Drăghici reușind un șut împleticit pe direcția lui Penedo. Registrul s-a schimbat după pauză, dinamoviștii reușind o primă fază mai periculoasă la poarta oaspeților în minutul 51 când Popa a rămas singur cu Niczuly la limita careului mare, portarul a respins până în picioarele lui Salomao, dar a revenit apoi și a blocat cu un reflex salutar șutul portughezului. În minutul 65 Nistor pune mingea pe cap lui Grigore în zona punctului cu var, dar reluarea acestuia a trimis balonul peste poartă, apoi zece minute mai târziu Niczuly are o intervenție bună în primă fază la șutul lui Sorescu, dar este salvat de șansă la luftul lui Popa. Imediat după aceea atenția se mută la poarta lui Dinamo: la o lovitură liberă, Tandia reia cu capul din 6 metri și îl obligă pe Penedo să respingă cu greutate în corner. Replica gazdelor nu întârzie, în minutul 77 Salomao trage puternic, dar pe direcția lui Niczuly, apoi intensitatea jocului se reduce treptat.

Se încheie Dinamo – Sepsi OSK 0-0, primul punct pentru alb-roșii după trei înfrângeri consecutive ce îi menține pe locul 10.

 

Dinamo (antrenor Florin Bratu): Penedo – Corbu, Mezague, Katsikas, Popovici – Cooper (min. 46 Gomelt), Grigore (min. 73 Subotic) – Hanca (min. 59 Sorescu), Nistor, Salomao – D. Popa

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Niczuly – De Moura, Viera, Jovanovic, Sato – Velev, Vaşvari – Drăghici (min. 84 Hamed), I. Fulop, Nouvier (min. 74 Mensah) – Tandia (min. 90 Karnitski)

Alte știri din Liga 1