Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Cristian Tănase răpune Dinamo în „Groapă”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Aug 2021

Liga 1: Cristian Tănase răpune Dinamo în „Groapă”

Dinamo suferă a patra înfrângere consecutivă în partida cu FC Argeș și continuă parcursul pe pantă descendentă în campionat.

Cu doar o victorie la activ, formația piteșteană s-a distanțat pe tabelă repede, în minutul 10 Cristian Tănase trecându-și în cont un gol de generic, șut cu exteriorul sub transversală executat de la 20 de metri. Gazdele au arătat disponibilitate la efort, dar în afara unei faze din prelungirile primei reprize la care Moldoveanu a driblat în care și a trimis spre buturile părăsite de Greab, Joao Miguel respingănd din fața porții goale, elevii lui Dario Bonetti nu au mai avut alte șanse de gol. În schimb, Cristian Tănase a reușit dubla în minutul 62 cu un șut sec, trimis de la 17 metri în plasa laterală a porții apărate de Eșanu. Tofan a avut șansa de a-l învinge pe Eșanu pentru a treia oară, dar șutul său din mijlocul careului a trecut pe lângă bara de bla colțul lung.

FC Argeș face 7 puncte cu două victorii obținute în deplasare și urcă pe locul 11, în timp ce Dinamo rămâne cu 6 puncte și coboară pe 13, poziție de pe care va aborda eternul derby de peste două săptămâni.

 

Dinamo București - FC Argeș 0-2 (0-1)

Au marcat: Cr. Tănase (min. 10 și 62)

Dinamo București (antrenor Dario Bonetti): Eşanu – Radu, Giafer, Grigore, Amzar (min. 39 Bordușanu) – Creţu, Răuţă, Bani (min. 46 Neicuţescu) – Mihaiu, Moldoveanu, Sorescu

FC Argeș (antrenor Andrei Prepeliță): Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Muşat – Meza Colli, Viana (min. 55 Piţian) – Isfan, Palic (min. 55 Dumitraşcu), Cr. Tănase (min. 81 C. Dumitru) – Said (min. 55 Şerban)

Alte știri din Liga 1