Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Cristea le readuce ieșenilor gustul victorieiDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
07 Mar 2020

Liga 1: Cristea le readuce ieșenilor gustul victoriei

Politehnica Iași înregistrează a doua victorie consecutivă după cea din Cupa României contra Universității Craiova, formația pregătită de Mircea Rednic învingând-o în Liga 1 pe Dinamo București într-o partidă disputată în Copou.

Eroul partidei a fost Andrei Cristea, ex-ul înscriind unicul gol al partidei în minutul 85 cu un șut plasat trimis din întoarcere la colțul lung din colțul careului mic, șut la care efortul lui Straton a fost inutil. Tot Cristea a pus în pericol buturile dinamoviste pe finalul primei reprize cu un șut de la 16 metri deviat ușor de Mihai Popescu, balonul fiind respins de sub transversală de portarul oaspeților. Prestația oaspeților a fost una discretă, Sorescu și Perovic apropiindu-se timid de poarta apărată de Rusu, fără a putea emite pretenții la a înscrie.

Astfel Politehnica reușește să-și apropie prima victorie după 13 etape și cu 15 puncte iese din zona minată a clasamentului, în timp ce Dinamo rămâne cu 17 puncte la doar trei puncte de locul de baraj ocupat de Academica Clinceni.

 

Politehnica Iași - Dinamo București 1-0 (0-0)

A marcat: A. Cristea (min. 85)

Politehnica Iași (antrenor Mircea Rednic): Rusu – Cabral (min. 66 Passaglia), Frăsinescu, Klimavicius, Şerban - De Iriondo – Platini (min. 53 Bezannier), Breeveld, Omoh, Longher (min. 22 Grădinaru) - A. Cristea

Dinamo București (antrenor Dusan Uhrin): Straton – Kilyen (min. 46 Perovic), Popescu, Grigore, Skovajsa - Kostrna, Filip, Răuţă (min. 86 D. Popa), Fabbrini - Sorescu, Lazăr (min. 83 Mihaiu)

Alte știri din Liga 1