Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Covăsnenii revin pe tabelă și câștigă la VoluntariRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Sep 2020

Liga 1: Covăsnenii revin pe tabelă și câștigă la Voluntari

Sepsi OSK Sf. Gheorghe obține prima victorie din campionat pe terenul celor de la FC Voluntari după ce ilfovenii au deschis rapid scorul.

Era doar minutul 4 și Mailat a reluat din voleu din zona punctului cu var balonul respins în față de Niczuly în urma unui șut puternic trimis de Grădinaru. Covăsnenii au avut șansa de a egala în minutul 10 la o lovitură liberă executată de Mitrea, dar Rîmniceanu s-a întins și a respins în corner de la rădăcina barei din dreapta sa, apoi inițiativa în joc a fost preluată de elevii lui Mihai Teja. Ion Gheorghe trimite cu efect la colțul lung în minutul 14, dar balonul trece pe lângă stâlpul de la colțul lung al porții apărate de Niczuly, apoi un sfert de oră mai târziu portarul oaspeților a reținut în doi timpi șutul la colțul scurt trimis de Mailat, iar în minutul 35 Florin Ștefan i-a suflat din gheată lui Betancor balonul centrat perfect la 6 metri de Vlad.

După pauză covăsnenii apar mult mai hotărâți pe gazon, Nouvier șutează din unghi în Rîmniceanu în minutul 48, ilfovenii încearcă să dea lovitura pe contraatac prin Căpățână, șut din alunecare în minutul 53, și Mailat, centrare lobată peste Niczuly trimisă de pe linia de fund, dar pentru nimeni, un minut mai târziu, iar în minutul 55 survine egalarea. O pasă lungă trimisă în diagonală de Dimitrov pentru Nouvier este scoasă la 16 metri pentru Purece, al cărui șut se oprește în vinclul porții lui Rîmniceanu. Covăsnenii prind valul încrederii și persistă în ofensivă pentru ca în minutul 83 Nouvier să-și treacă în cont cel de-al doilea assist cu o centrare de pe partea stângă trimisă la bara a doua pentru lovitura de cap a lui Lorand Fulop ce l-a învins pe Rîmniceanu.

Partida s-a încheiat cu 1-2, a doua înfrângere a ilfovenilor care rămân cu 7 puncte și primul succes al covăsnenilor, care acumulează 6 puncte.

 

FC Voluntari – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-2 (1-0)

Au marcat: Mailat (min. 4)/Purece (min. 55), L. Fulop (min. 83)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Rîmniceanu – Costin (min. 57 Puel), Balaur, Armaş, Vlad – Căpăţînă, De Lucas, I. Gheorghe (min. 79 Borțoneanu) – Mailat, Eric (min. 10 Betancor), Grădinaru (min. 79 Veiga Lopes)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, Fl. Ştefan (min. 46 Nouvier) – Kovacs (min. 46 Purece), Fofana (min. 58 L. Fulop), Dragomir (min. 7 Aganovic) – Golofca (min. 79 Bajrovic), Safranko, Ştefănescu

Alte știri din Liga 1