Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Corecție severă pentru FCSB la Sfântu GheorgheRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Dec 2018

Liga 1: Corecție severă pentru FCSB la Sfântu Gheorghe

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe i-a administrat vicecampioanei cea mai usturătoare înfrângere din ultima perioadă înscriind de patru ori în poarta lui Bălgrădean.

Show-ul elevilor lui Eugen Neagoe a început cu un gol înscris de Vașvari în minutul 32 după o acțiune de contraatac și o pasă a lui Ștefan. Acțiunea gazdelor a pornit de la un balon pierdut la centrul terenului de Mihai Roman, remarcatul meciului trecut al FCSB având o prestație palidă în această seară. După numai patru minute Ștefan trece în postură de finalizator și reușește un gol cu călcâiul din assist-ul autorului primului gol, iar în minutul 53 Tandia înscrie pentru 3-0 dintr-un penalty acordat de arbitrul Horațiu Feșnic pentru un henț al lui Planic.

Scorul nu este unul surprinzător ținând cont că elevii lui Nicolae Dică s-au dovedit a fi fără vână în atac, mulțumindu-se să construiască steril în treimea mediană. Lucrurile s-au schimbat odată cu introducerea în teren a lui Florinel Coman și a lui Rusescu, cei doi colaborând la faza primului gol al celor de la FCSB în minutul 61. O centrare a lui Benzar a fost prelungită pe spate cu capul de Rusescu și Coman îl lobează cu capul pe Fejer. Cursa pentru egalare a prins ritm și în minutul 88 Rusescu reduce diferența pe tabelă cu un gol înscris din lovitură liberă, dar ultimul cuvânt le-a aparținut gazdelor. Intrat de câteva secunde pe teren, Mensah finalizează o nouă acțiune de contraatac a covăsnenilor ce a penalizat defensiva prea relaxată a roș-albaștrilor.

Scor final Sepsi OSK – FCSB 4-2 (2-0) și vicecampioana rămâne la cinci lungimi în urma lideului CFR Cluj, în timp ce gazdele urcă pe locul 5 cu 27 de puncte și se mai apropie cu un pas de obiectivul play-off-ului.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Fejer - Moura, Viera, Jovanovici, Sato (min. 72 Drăghici) - Velev, A. Rus - Nouvier, Vaşvari (min. 71 Simonovski), Fl. Ştefan - Tandia (min. 90+3 Mensah)

FCSB (antrenor Nicolae Dică): Bălgrădean - R. Benzar, Planic, Bălaşa, J. Morais - Nedelcu (min. 46 Fl. Coman), L. Filip - Teixeira (min. 30 M. Roman), Man (min. 60 Rusescu), Fl. Tănase - Gnohere

Alte știri din Liga 1