Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Concordia, îngenunchiată pe teren propriuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Aug 2016

Liga 1: Concordia, îngenunchiată pe teren propriu

Meci cu ritm în derby-ul de Ilfov dintre Concordia și FC Voluntari. Disputat la Chiajna, versiunea noii ediții de campionat a disputei pentru evitarea retrogradării din campionatul trecut a oferit puținilor spectatori prezenți în tribune un spectacol agreabil ce a inclus faze de poartă, cartonașe roșii, ieșiri nervoase, greșeli și patru goluri ce au făcut diferența în favoarea oaspeților.

Popadiuc a dat primii fiori băncii gazdelor în minutul 2 cu o reluare din mijlocul careului după un șut care a ricoșat ca la biliard din doi fundași adverși, dar Bălgrădean are un reflex senzațional și respinge. Jocul bun al celor de la FC Voluntari continuă și se consideră nedreptățiți în minutul 12 când arbitrul Adrian Cojocaru a lăsat avantaj în loc să acorde un penalty la respingerea cu mâna a lui Melinte la lovitura liberă executată de Cernat. Gazdele echilibrează balanța până la finalul primei reprize cu ocazii ale lui Pena, în două rânduri, și Marian Cristescu, dar și cu un ”galben” luat de Grădinaru.

Mijlocașul Concordiei comite o nouă infracțiune în minutul 50 și vede al doilea cartonaș galben, lăsându-și coechipierii în inferioritate numerică. Cu toate că victima intrării lui Grădinaru, Coman, a fost cel care a pus talpa pe tibia ex-stelistului, eliminarea a fost factorul decisiv care a înclinat balanța în joc. În minutul 61 Novac preia la limita ofsaidului șutul lui Marinescu și îl execută din interiorul careului pe Bălgrădean pentru a-i aduce pe oaspeți în avantaj. Pena, din lovitură liberă, și Bruno Madeira au fost aproape de a aduce egalarea, dar Căpățână îngroapă speranțele Concordiei cu golul său din minutul 76. O eroare a lui Tîncu îi pune balonul pe tavă celui care i-a luat locul de câteva minute lui Popadiuc și lobul său l-a bătut pe Bălgrădean. ”Voluntarii” debordează pe final și Ivanovici, în minutul 84 pe o respingere a goalkeeper-ului gazdelor la șutul lui Bălan, și Bălan în primul minut de prelungiri dau lovitura de grație și stabilesc scorul final Concordia – FC Voluntari 0-4 (0-0).

 

Concordia (antrenor Emil Săndoi): Bălgrădean - Feussi (min. 46 Bărboianu, 67 Serediuc), Tîncu, Mamele, Bucurică - Melinte, Bruno Madeira (min. 73 M. Constantinescu) - Grădinaru, Cristescu, Neluţ Roşu – Pena

FC Voluntari (antrenor Dinu Todoran): Bornescu - Filipov, Balaur, Maftei, Coman (min. 55 Cazan) - Moke, Novac - Popadiuc (min. 73 Căpățână), Marinescu, Ivanovici - Cernat (min. 77 Bălan)

Alte știri din Liga 1