Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Concordia dă lovitura în BănieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Aug 2018

Liga 1: Concordia dă lovitura în Bănie

Victorie importantă pentru Concordia Chiajna în deplasarea de pe ”Ion Oblemenco”. În fieful celor de la Universitatea Craiova, elevii lui Ionuț Badea au primit un ajutor nesperat chiar din partea adversarilor în minutul 18, atunci când Donkor a avut o intrare foarte tare asupra lui Marc și arbitrul Ionuț Coza i-a acordat direct cartonașul roșu. Rămași în 10, oltenii au fost nevoiți să facă risipă de energie și s-au aflat chiar mai mult în jumătatea adversă decât echipa oaspete. Acest lucru, însă, i-a costat spre finalul meciului, când au pierdut din viteză și din luciditate.

Burlacu a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 26, dar lovitura sa de cap a fost respinsă de Panait de pe linia porții, în timp ce la poarta olteană Ghislain Guessan l-a evidențiat pe Pigliacelli în minutul 39, portarul italian ieșind în evidență cu o paradă de zile mari la lovitura de cap a atacantului Concordiei.

După pauză Cicâldău a ratat o ocazie imensă în minutul 58, rămas singur cu Caparco el a tras direct în pieptul portarului Concordiei, apoi treptat ilfovenii au cedat deliberat terenul în așteptarea căderii fizice a gazdelor. O contră a Concordiei în minutul 69 s-a încheiat cu șutul lui Batin mult peste transversală, dar golul pică atunci când nu mai era așteptat și cu o execuție de excepție. O respingere a defensivei oltene la un corner de pe partea dreaptă a direcției de atac a oaspeților a adus mingea la Gorobsov, argentinianul alegând să șuteze în cros dintr-o poziție ușor lateral dreapta, iar balonul lovit cu exteriorul de la 22 de metri a intrat în plasă pe lângă stâlpul de la colțul lung. Bravul Pigliacelli, cel care a încercat să impulsioneze colegii ieșind cu balonul la picior până aproape de jumătatea terenului, de această dată nu a mai putut face nimic.

A fost golul ce a parafat o înfrângere dureroasă, Universitatea Craiova – Concordia 0-1 (0-0), rezultat care pe de altă parte face din echipa ilfoveană a șaptea formație cu 7 puncte în clasament.

 

Universitatea Craiova (antrenor Devis Mangia): Pigliacelli - Donkor, Gardoş (min. 72 Kelic), Ferreira - Martic, Mateiu (min. 82 Markovic), Fedele, Bancu - Cicâldău, Burlacu (min. 60 Baicu), Mitriţă

Concordia Chiajna (antrenor Ionuț Badea): Caparco - Matei, Albu, Marc, Panait - Prepeliţă, Gorobsov (min. 90+2 Bărboianu), Nivaldo (min. 46 Ivanovici) - Grădinaru, Batin, Ghislain Guessan (min. 60 Bawab)

Alte știri din Liga 1