Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Concordia Chiajna a reziliat contractul cu Marius BaciuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Aug 2015

Liga 1: Concordia Chiajna a reziliat contractul cu Marius Baciu

Conducerea clubului Concordia Chiajna a reziliat, luni, pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Marius Baciu, acesta devenind astfel primul tehnician din Liga I care îşi pierde postul de la începerea actualului sezon.

Surse din cadrul grupării ilfovene au declarat, pentru MEDIAFAX, că o dată cu Marius Baciu şi-au reziliat contractele şi secunzii Erik Lincar şi Răzvan Rotaru.

Conducerea grupării Concordia negociază cu antrenorul Cornel Ţălnar preluarea conducerii tehnice. Ţălnar a antrenat ultima oară în Liga I formaţia FC Braşov, el fiind demis la 8 august 2014 în urma rezultatelor slabe înregistrate în debutul sezonului trecut.

Marius Baciu fusese instalat, la 6 aprilie 2015, în funcţia de antrenor principal la Concordia Chiajna, echipă cu care a reuşit să se salveze de la retrogradare în ediţia precedentă a Ligii I. În prezent, Concordia Chiajna ocupă penultimul loc al clasamentului Ligii I, cu 2 puncte după cinci etape disputate.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Liga 1