Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Concordia Chiajna - Gaz Metan Mediaș 1-1Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Dec 2017

Liga 1: Concordia Chiajna - Gaz Metan Mediaș 1-1

Concordia Chiajna și Gaz Metan Mediaș au remizat, scor 1-1, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii 1.

Gaz Metan a avut prima ocazie a partidei de la Chiajna în minutul 9, atunci când Andrei Târcoveanu a reluat spectaculos din foarfecă, peste poarta ilfovenilor. Peste doar două minute, Răzvan Pleșca a respins în corner șutul lui Claudiu Bumba. În minutul 13, portarul Gazului a fost din nou la post și a respins lovitura de cap a lui Marian Cristescu, iar apoi în minutul 25 a scos și șutul din lovitură liberă al lui Claudiu Bumba. La poarta cealaltă, Bojan Golubovic a reluat cu călcâiul în braţele lui Cristian Bălgrădean după incursiunea foarte bună a lui Nasser Chamed. În prelungirile primei reprize Sergiu Popovici a reușit o cursă foarte bună, a reluat la colţul scurt din 6 metri, însă Bălgrădean a fost pe fază şi a respins în corner.

Concordia a deschis scorul la patru minute de la reluarea jocului. Marian Cristescu a marcat cu o lovitură de cap, după o pasă tot cu capul a lui Marius Pena. Gaz Metan a egalat în minutul 61. Nasser Chamed a marcat printr-o execuție superbă dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri, care l-a lăsat fără replică pe Cristian Bălgrădean. În minutul 73, Răzvan Pleșca s-a opus în fața lui Marian Cristescu, iar apoi a fost la post și în fața lui Paul Batin.

 

sursa: gaz-metan-medias.ro

Alte știri din Liga 1