Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Comedia erorilor, la OvidiuStefan Ciocan / SportPictures.eu
29 Feb 2016

Liga 1: Comedia erorilor, la Ovidiu

Suferință pe toate planurile la Ovidiu! Suferință în teren, cu două echipe care au încercat să scape cât mai repede de cele 90 de minute obligatorii ale meciului programat în ultima etapă a sezonului regulat, suferință pe băncile tehnice, suferință în tribune pentru cei care și-au rupt din timp pentru a se prezenta cu sacul la un meci între două participante în turul de elită al fazei a doua a campionatului.

Viitorul și Pandurii Târgu Jiu au încheiat primele 45 de minute cu doar două faze notabile, ambele la poarta lui Stanca: Nicoliță a șutat puternic din unghi în minutul 12, iar portarul gorjenilor a respins în față, apoi în ultimul minut al primei reprize Nedelcu a reluat cu capul din 6 metri puțin peste transversală.

După ce nu au tras la poartă în prima repriză, oaspeții înscriu în minutul 48 prin Hora cu un șut din unghi trimis cu exteriorul exact lângă rădăcina barei din stânga lui Pecanha. Golul pare că i-a surprins în primul rând pe cei de la Pandurii, care rămân țintuiți la faza din minutul 55 la care Boli a reluat cu capul din 6 metri, dar Stanca este atent și acordă corner. Ropotan dublează avantajul oaspeților în minutul 75 după o naivitate a lui Nedelcu, fundașul Viitorului pierzând de sub control balonul la limita careului mare și punându-i pe tavă balonul fostului jucător al Petrolului pentru un șut năpraznic la colțul lung. La mai puțin de două minute apare și reacția gazdelor cu un gol marcat de Florin Tănase cu capul la colțul lung, din colțul careului mic al gorjenilor, după un corner executat de pe partea stângă. Cu speranțele renăscute, elevii lui Gică Hagi se zbat mai mult în ultimele minute ale partidei, Cernat își face simțită prezența după intrarea în teren, dar o ieșire neinspirată a lui Pecanha le face un nou cadou oaspeților și Mrzljak înscrie pentru a treia oară în poarta Viitorului.

S-a încheiat Viitorul – Pandurii 1-3 (0-0), rezultat care îi urcă pe gorjeni pe treapta a treia a clasamentului, în timp ce Viitorul coboară pe locul 4.

 

Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Pecanha - Nicoliţă, Goulon, K. Boli, Cr. Ganea - Filip (min. 68 Benzar), Nedelcu, Pablo de Lucas - Chiţu (min. 80 Rusu), I.Hagi (min. 68 Cernat), Fl. Tănase

Pandurii (antrenor Edi Iordănescu): Stanca - Vasco, Săpunaru, Vasiljevic, Grecu - Ropotan, Mrzljak - Nicoară (min. 57 Ciucur), Nistor, Răduţ (min. 74 Acsinte) - Hora (min. 85 Wellington)

Alte știri din Liga 1