Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Coman aduce victoria imediat după pauzăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Apr 2019

Liga 1: Coman aduce victoria imediat după pauză

Intrarea lui Florinel Coman imediat după pauză a fost determinantă pentru soarta partidei dintre FCSB și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

După o primă repriză în care ocaziile au apărut pe finalul ei și au fost împărțite la cele două porți, șeptarul roș-albaștrilor a obținut un penalty în minutul 50 la intrarea imprudentă a lui Viera și Gnohere a schimbat prima dată tabela cu cel de-al 14-lea său gol stagional. La numai nouă minute distanță elevii lui Mihai Teja au construit din propria treime o acțiune de atac în urma căreia balonul a ajuns în careul oaspeților la Man, însă intervenția lui Viera s-a transformat în pasă de gol pentru Florinel Coman care l-a învins pe Niczuly cu un șut la firul ierbii în stânga portarului.

În afara celor două goluri, partida a fost ofertantă din punct de vedere al fazelor de poartă, cu șuturi ale lui Filip (min. 20), Junior Morais (min. 39) și Gnohere (min. 41) la care Niczuly s-a evidențiat, cu un gol anulat pe motiv de ofsaid la Tandia (min. 40). În partea a doua a jocului Florinel Coman își putea desăvârși opera cu o nouă reușită în minutul 78, dar șutul său în cros a mușcat rădăcina barei din stânga lui Niczuly, iar ultima ocazie a partidei a aparținut oaspeților cu șutul lui Dylan Flores în Bălgrădean din câtiva metri.

Scor final FCSB – Sepsi OSK 2-0 (0-0) și roș-albaștrii se apropie acum la trei lungimi de liderul CFR Cluj pe care îl va întâlni în deplasare etapa viitoare.

 

FCSB (antrenor Mihai Teja): Bălgrădean - Benzar, I. Cristea, Planic, Jr. Morais - Pintilii (min. 18 Moruţan, min. 46 Fl. Coman), Filip - Man, I. Hora, Fl. Tănase - Gnohere (min. 66 Teixeira)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Niczuly - De Moura, Viera, Jovanovic, Omar - Velev (min. 64 I. Fulop), Vaşvari - Nouvier (min. 71 Mensah), D. Flores, Fl. Ştefan (min. 64 Y. Hamed) - Tandia

Alte știri din Liga 1