Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Colaborarea dintre Florea și Daniel Popa aduce trei puncte pentru ChindiaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Aug 2021

Liga 1: Colaborarea dintre Florea și Daniel Popa aduce trei puncte pentru Chindia

În partida disputată astăzi în exil la Buzău, Chindia Târgoviște a reușit să se impună în fața lui Dinamo și să își treacă în cont prima victorie în cele patru etape disputate.

Elevii lui Emil Săndoi au fost net superiori în exprimare formației oaspete, care nu a izbutit să trimită balonul pe spațiul porții apărate de Moldovan. În schimb, Daniel Popa a cadrat prima minge pe poarta lui Eșanu în minutul 5 cu o lovitură de cap ce nu a pus totuși probleme goalkeeper-ului oaspeților, apoi Dulca a trimis de la 20 de metri puțin peste transversală în minutul 7. O acțiune de atac a dinamoviștilor din minutul 14 s-a încheiat cu un șut al lui Steliano Filip blocat de Căpușă, după care Chindia revine în atac și colaborarea dintre Daniel Popa și Florea a fost aproape de a se concretiza pe tabelă în minutul 18 când primul l-a deschis în adâncime pe colegul său, însă finalizarea nu i-a pus probleme lui Eșanu care a respins cu piciorul. Minutul 25 a adus modificarea tabelei, tandemul din atacul Chindiei colaborând de această dată cu succes: Daniel Popa a centrat perfect din flancul drept și din 7 metri Florea a trimis cu capul, cu pământul, imparabil pentru Eșanu.

Putea fi 1-1 la pauză dacă Mihaiu, singur în mijlocul careului gazdelor, nu ar fi trimis din voleu mult peste transversală, apoi în minutul 48 Popa putea dubla avantajul Chindiei cu un șut din unghi care a lovit plasa laterală. Popadiuc și Florea au dat emoții la poarta lui Eșanu în minutul 64, ceea ce i-a prilejuit goalkeeper-ului lui Dinamo o descărcare de furie asupra colegului său din defensivă Giafer. Pe final de meci Dinamo a încercat în van să obțină egalarea, cea mai bună șansă a oaspeților fiind un șut al lui Sorescu ce a trecut peste transversală.

 

Chindia Târgoviște - Dinamo București 1-0 (1-0)

A marcat: D. Florea (min. 25)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): D. Moldovan - T. Căpuşă, Celea, Baxevanos, C. Dinu - Matiş (min. 71 A. Ioniţă), P. Iacob, M. Dulca, Popadiuc - D. Popa, D. Florea (min. 90 Corbu)

Dinamo București (antrenor Dario Bonetti): Eşanu - Giafer, Ehmann, R. Grigore - G. Creţu, Mihaiu (min. 52 A. Florescu), Răuţă, S. Filip - D. Sorescu, R. Moldoveanu, A. Bani (min. 90 Măgureanu)

Alte știri din Liga 1