Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Clujenii se activează după pauzăFlaviu Buboi / SportPictures.eu
02 Nov 2019

Liga 1: Clujenii se activează după pauză

CFR Cluj depășește situația delicată a unei reprize albe cu Academica Clinceni în Gruia și după un duș rece la pauză administrat de Dan Petrescu jucătorilor săi a tranșat categoric soarta partidei în mai puțin de jumătate de oră.

O primă mare ocazie a oaspeților în minutul 2, lovitură de cap de la 7 metri a lui Chatziterzoglu pe direcția lui Arlauskis, și un șut deviat al lui Omrani în minutul 5 au promis o partidă spectaculoasă, însă jocul a curs fără alte mari ocazii până la pauză cu excepția posibilului autogol din secundele de final la respingerea cu capul a lui Cebotaru ce a trimis balonul în transversala porții lui Vâlceanu.

Nemulțumit de prestația dezlânată a elevilor săi, Dan Petrescu și-a adaptat speech-ul de la cabine și efectul s-a văzut imediat. Mai incisivi, clujenii obțin un penalty pentru un henț al lui Chatziterzoglu transformat cu siguranță de Culio în minutul 52, apoi în minutul 68 o fază pornită din flancul drept de Culio și continuată de Omrani cu o pasă din prima pentru Traore s-a încheiat cu un șut la colțul scurt ce a dublat avantajul pe tabelă. Reluările au arătat că Omrani a venit din ofsaid pentru a primi pasa lui Culio, iar Traore se afla în ofsaid la momentul pasei colegului său. La doar trei minute distanță Deac rezolvă o fază în care Traore a driblat tot ce i-a stat în cale în careul oaspeților și șutul i-a fost blocat, scorul final al întâlnirii fiind 3-0.

 

CFR Cluj - Academica Clinceni 3-0 (0-0)

Au marcat: Culio (min. 52 pen.), Traore (min. 68), Deac (min. 71)

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Arlauskis - Susic, Vinicius, Boli, Camora - Culio, Bordeianu, Itu (min. 32 L. Traore) - Deac, Omrani (min. 73 Djokovic), Costache (min. 84 Petrila)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu - Matei, Chatziterzoglu, Patriche, Dobrescu - A. Șut (min. 73 Merloi), Cebotaru - Achim (min. 63 Nsiah), Buziuc (min. 82 C. Dumitru), R. Ion - Vojtus

Alte știri din Liga 1