Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Clujenii pleacă cu puncte de la GiurgiuDavid Păsărică / SportPictures.eu
22 Apr 2017

Liga 1: Clujenii pleacă cu puncte de la Giurgiu

În urmărirea ultimului obiectiv tangibil, Cupa României, Astra Giurgiu a odihnit o serie de jucători și a pierdut o nouă partidă în play-off, pe teren propriu contra celor de la CFR Cluj.

Echipa lui Marius Șumudică nu a avut consistență, chiar dacă a semnat prin Buș prima ocazie a partidei. Atacantul a încercat singur să-l învingă pe Marc cu două șuturi din unghi, al doilea mai periculos, dar oaspeții au dat imediat replica în minutul 17 când Păun a dejucat ieșirea la ofsaid a giurgiuvenilor și a primit singur în careu, însă s-a dezechilibrat și nu a putut să-l învingă pe Iliev. Clujenii au o altă mare ocazie în minutul 24 Păun trece pe lângă minge la centrarea lui Omrani, iar pe continuare Deac este blocat de Oros, după care urmează o perioadă fără ocazii mari de poartă. Gazdele încearcă timid să amenințe poarta lui Marc, dar emoția produsă de reluarea lui Moise la centrarea lui Buș din minutul 33 trece repede, iar șutul lui Teixeira din minutul 40 nu este prea puternic pentru a-l învinge pe portarul oaspeților.

Imediat după pauză Deac schimbă tabela cu un șut bine plasat la colțul lung trimis de la limita careului de 16 metri al giurgiuvenilor, iar după reluarea jocului de la centrul terenului șutul centrare al lui Moise a fost respins cu greu de Marc de sub transversală. Restul reprizei a curs într-o zbatere a campioanei pentru a găsi soluția egalării, la care clujenii au răspuns blocând orice inițiativă.

S-a încheiat Astra – CFR Cluj 0-1 (0-0), un rezultat bun pentru oaspeți care trec pe locul 3 la un punct în urma Viitorului și așteaptă cu interes partida de luni a constănțenilor cu liderul FCSB.

 

Astra Giurgiu (antrenor Marius Șumudică): Iliev - Moise, Oros, Geraldo, Nicoară (min. 46 Junior Morais) - Lovin, Boubacar - Ioniţă, D. Florea, Teixeira (min. 56 Săpunaru) - Buş (min. 38 Seto)

CFR Cluj (antrenor Vasile Miriuță): Marc - Tiago Lopes, Larie, Horj, Peteleu -  Al. Păun (min. 58 Nascimento), Gomelt, Rus - C. Deac, D. Roman (min. 46 Sorsa), Omrani (min. 77 Bud)

Alte știri din Liga 1