Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Clujenii încheie anul pe primul locRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Dec 2019

Liga 1: Clujenii încheie anul pe primul loc

CFR Cluj a surclasat FC Voluntari pe arena ”Anghel Iordănescu” și termină anul 2019 la șefia ierarhiei campionatului cu o prestație consistentă.

Elevii lui Dan Petrescu au început în forță, deschiderea de scor producându-se în minutul 5 atunci când Susic a intrat în viteză în careul ilfovenilor și a trimis în plasă balonul pasat scurt de Rondon. Meciul de adio din deplasare al lui Culio i-a adus acestuia încă un gol după cel înscris etapa trecută în Gruia, argentinianul transformând în minutul 14 un penalty acordat de arbitrul George Rădulescu în urma unui contact între Vlad și Costache. Scorul a luat proporții în minutul 37 atunci când Deac a preluat la marginea careului de 16 metri o pasă lungă, trimisă de la jumătatea terenului de Vinicius, și l-a lobat pe Râmniceanu, apoi în al treilea minut de prelungiri ale partidei Camora a stabilit scorul final cu un șut de la 7-8 metri la care portarul ilfovenilor nu a putut avea replică.

Cu 44 de puncte CFR revine pe prima poziție cu un punct în fața Astrei, iar pentru FC Voluntari cele 8 puncte și ultima poziție din clasament nu le lasă prea mari speranțe pentru salvarea de la retrogradare.

 

FC Voluntari - CFR Cluj 0-4 (0-3)

Au marcat: Susic (min. 6), Culio (min. 14), Deac (min. 37), Camora (min. 90+1)

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Râmniceanu - Struna, Julio Rodriguez, Armaș, Vlad (min. 46 Kocic) - Căpățână, Gorobsov, Signorelli (min. 80 C. Țîră) - C. Costin (min. 46 Ebralidze), Papazoglou, Gheorghe

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Itu (min. 82 Petrila), Culio, Djokovic - Deac, Rondon (min. 77 Hoban), Costache (min. 65 Omrani)

Alte știri din Liga 1