Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Clujenii iau o gură de oxigen înaintea ultimelor două finaleFlaviu Buboi / SportPictures.eu
28 Iul 2020

Liga 1: Clujenii iau o gură de oxigen înaintea ultimelor două finale

La primul meci disputat după neprogramarea echipei pentru cazurile de COVID-19, CFR Cluj a trecut pe teren propriu de FC Botoșani și se menține în cursa pentru titlu.

Lipsiți de prezența pe bancă a lui Dan Petrescu, al cărui rol a fost preluat în această seară de Valeriu Bordeianu, clujenii au tremurat în minutul 21 la lovitura de cap a lui Papa la care Arlauskis nu a putut respinge bine și balonul a trecut prin fața porții goale fără ca Ashkovski, Dugandzic sau Șeroni să poată interveni. În minutul 41 arbitrul Marcel Avram a dictat penalty la intrarea lui Haruț asupra lui Pereira și Deac a transformat aducând formația gazdă în avantaj, un avantaj care s-a menținut până la finalul partidei.

Decarul gazdelor a fost aproape de dublă în minutul 55, dar șutul său a fost blocat de Șeroni, iar un minut mai târziu Chindriș și-a continuat seria prestațiilor lamentabile cu o încercare de degajare ce se putea transforma în autogol. În prelungirile partidei botoșenenii au trimis primul lor șut pe poartă prin Dugandzic, execuția atacantului bosniac punându-l la grea încercare pe Arlauskis, nevoit să scoată din plonjon, de la firul ierbii, balonul ce se ducea lângă bara de la colțul lung.

Răsuflând ușurați la capătul acestui meci problematic, clujenii mai au de jucat cu FCSB pe Arena Națională și la Craiova, două meciuri cât două finale.

 

CFR Cluj - FC Botoșani 1-0 (1-0)

A marcat: Deac (min. 41 pen.)

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Arlauskis - Susici, Vinicius, Burcă, Camora - Chipciu, Bordeianu, Deac - Fica (min. 10 Pereira, min. 72 Omrani), Rondon (min. 90+2 Golofca), Costache (min. 46 Itu)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu (min. 80 Babunski) - Rodriguez, Papa (min. 52 Carlone) - Ashkovski (min. 29 Keyta), Cîmpanu, Ofosu (min. 80 M. Roman) - Dugandzic

Alte știri din Liga 1