Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Clujenii fac un pas important spre un nou titluRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Mai 2021

Liga 1: Clujenii fac un pas important spre un nou titlu

CFR Cluj administrează o înfrângere usturătoare Universității Craiova chiar pe „Ion Oblemenco”, cea de-a patra suferită consecutiv de olteni în play-off.

Elevii lui Edi Iordănescu au luat un start în forță, cu Păun deschizând scorul în minutul 4 cu un șut din interiorul careului ce a trecut la firul ierbii printr-un grup de jucători și l-a păcălit pe Pigliacelli. Notabil este faptul că autorul golului fusese introdus cu mai puțin de minut în urmă în teren în locul lui Gîdea. Gazdele restabilesc egalitatea în minutul 11 cu un gol de generic marcat de Baiaram, un șut de la 25 de metri trimis cu efect la colțul lung ce l-a învins pe Sandomierski, apoi încearcă să exploateze momentul bun cu un șut al lui Mateiu (min. 16) ce l-a copiat pe cel de la gol, dar a ratat de puțin ținta. Ivan a fost la un pas de 2-1 în minutul 24 cu un șut din careu la colțul lung ce a trimis mingea milimetric pe lângă stâlpul din dreapta lui Sandomierski, iar înainte de pauză Cîmpanu trage din lovitură liberă în plasa laterală.

Partea a doua a jocului le-a aparținut în totalitate oaspeților, care se desprind în minutul 68 când Debeljuh așează balonul cu pieptul pentru Deac în mijlocul careului și decarul l-a executat simplu pe Pigliacelli, apoi în minutul 74 Păun face dubla după un nou assist al lui Debeljuh și o cursă în flancul stâng încheiată cu un șut la colțul lung. Oltenii au căzut ca joc și Debeljuh putea să și înscrie în minutele de prelungiri, dar Bălaşa l-a blocat în ultimul moment.

Universitatea este acum în pericol să piardă locul 3 în fața celor de la Sepsi OSK și se pregătește să înfrunte miercuri cealaltă pretendentă la titlu, FCSB.

 

Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-3 (1-1)

Au marcat: Baiaram (min. 11)/Păun (min. 4 și 74), Deac (min. 68)

Universitatea Craiova (antrenor Marinos Ouzounidis): Pigliacelli – Căpăţînă, Acka, M. Constantin (min. 46 Bălaşa), Vătăjelu – Mateiu (min. 78 Tudorie), Nistor – Cîmpanu (min. 66 Screciu), Cicâldău (min. 79 Fedele), Baiaram (min. 39 Camara) – A. Ivan

CFR Cluj (antrenor Edi Iordănescu): Sandomierski – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Deac (min. 81 Hoban), Bordeianu, Sigurjonsson (min. 66 Pereira) – Gîdea (min. 4 Păun, min. 81 Rondon), Debeljuh, V. Costache (min. 66 Itu)

Alte știri din Liga 1