Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Cine a câștigat, cine a pierdut?Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Oct 2015

Liga 1: Cine a câștigat, cine a pierdut?

Meci greu pe Arena Națională pentru campioană. Steaua a izbutit să obțină doar o remiză în partida contra celor de la Pandurii Târgu Jiu, alergând mai bine de 80 de minute, în majoritatea timpului fără consistență, în căutarea egalării.

Elevii lui Edi Iordănescu au pornit mai lucizi jocul și au reușit să deschidă scorul în minutul 5 la capătul unei faze spectacol în care balonul a circulat de la Ungurușan la Nicoară, Nistor și a ajuns la Răduț care a finalizat singur din mijlocul careului lui Niță. Steliștii au acuzat șocul și au părut a fi un boxer cu bărbia de cristal care a primit un croșeu ce i-a afectat coordonarea motrică. Dezorganizată în linia mediană, Steaua nu a reușit să tragă nici măcar un șut pe spațiul porții în primele 45 de minute, iar cei care s-au apropiat de gol au fost tot oaspeții. Răduț a executat foarte bine o lovitură liberă de pe partea stângă a direcției de atac a Pandurilor, dar Niță a respins în corner cu riscul unei accidentări, lovindu-se cu umărul de stâlpul din dreapta sa.

Tade, intrat de câteva minute în joc, semnează la jumătatea reprizei secunde primul șut pe poarta lui Mingote, prea slab pentru a-i pune acestuia probleme. Spre deosebire, în minutul 76 Hora trage sănătos și este aproape de 2-0, dar lovește bara, iar la poarta cealaltă, dacă roș-albaștrii nu sunt periculoși, Momcilovic se hotărăște să le dea o mână de ajutor și respinge periculos un corner trimițând pe lângă propriile buturi. Salvarea Stelei vine din fază fixă, în minutul 86: Hamroun a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, de la 40 de metri, iar Muniru, venit fără marcaj, a reluat din 6 metri în poarta lui Mingote, fără replică la această fază. A fost golul care a descătușat Steaua și Chipciu se mai apropie o dată de gol în minutele de prelungiri, însă se încheie Steaua – Pandurii 1-1 (0-1).

Cu punctul câștigat, atât Steaua cât și Pandurii se apropie la 3 lungimi distanță de Astra.

 

Steaua (antrenor Mirel Rădoi): Fl. Niţă - Alcenat (min. 62 Papp), Varela, Toşca, Guilherme - L. Filip (min. 77 Muniru), Kharja, N. Stanciu (min. 62 Tade) - Ad. Popa, Chipciu, Hamroun

Pandurii (antrenor Edi Iordănescu): Mingote - Unguruşan, Săpunaru, Vasco Fernandes, Momcilovic - Mrzljak, Droppa - Răduţ (min. 85 Grecu), Nistor, Nicoară (min. 68 Ciucur) - Hora (min. 77 Wellington)

Alte știri din Liga 1