Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Cinci goluri și spectacol de gală la MediașRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Sep 2018

Liga 1: Cinci goluri și spectacol de gală la Mediaș

După ce la Călărași am asistat la un joc cu cinci goluri și trei penalty-uri, partida de la Mediaș a ridicat ștacheta cu o lovitură de pedeapsă în plus și un spectacol de zile mari între două echipe ofensive. Gaz Metan și Universitatea Craiova au oferit un meci de zile mari, cu un start nebun și un final pe muchie de cuțit în care un rol important l-a avut arbitrul de centru Andrei Chivulete.

Acesta a acordat două penalty-uri în primele 10 minute, câte unul de fiecare parte, primul pentru oaspeți în minutul 5 pentru intervenția lui Crețu la Mihăilă și transformat de Mitriță, cel de-al doilea pentru gazde în minutul 10 la împingerea lui Donkor la Cristea. Marius Constantin a înscris și a relansat partida care a continuat cu șutul lui Olaru respins de Pigliacelli (min. 17) și execuția lui Mitriță scoasă de Pleșca de sub transversală (min. 19). Medieșenii s-au desprins în minutul 26 pe o ploaie torențială prin reușita lui Fortes din 6 metri în urma centrării de pe stânga trimisă de Ely Fernandes și se puteau distanța patru minute mai târziu la șutul din lovitură liberă al lui Caiado respins cu piciorul de portarul oltenilor.

Tot Caiado a semnat prima ocazie a reprizei secunde cu o reluare din voleu nereușită (min. 51), apoi ”centralul” dictează al treilea penalty la intrarea lui Marius Constantin la Bărbuț. Mitriță a schimbat colțul și a ratat în minutul 63 ocazia egalării. Cu toate acestea, Chivulete indică pentru a patra oară punctul cu var în acest meci și a treia oară pentru oaspeți în minutul 73 la o fază în care Mitriță, în încercarea de a se ridica de pe gazon a fost busculat de Crețu. Koljic a pus mâna pe balon și a înscris pentru olteni, dar nu acesta a fost scorul final al partidei. Iulian Cristea urmărește un balon centrat de pe dreapta de Crețu și trimite din voleu lângă stâlpul din dreapta lui Pigliacelli pentru ultima modificare a tabelei.

S-a încheiat Gaz Metan – U Craiova 3-2 (2-1), rezultat ce urcă echipa medieșeană în careul fruntaș al formațiilor cu câte 14 puncte acumulate.

 

Gaz Metan Mediaș (antrenor Mihai Teja): Pleşca – Creţu, I. Cristea, M. Constantin, Trif – Fofana, Luis Aurelio – Caiado (min. 90+1 R. Romeo), Olaru, Ely Fernandes (min. 56 Chamed) – Fortes (min. 90+4 Buziuc)

U Craiova (antrenor Devis Mangia): Pigliacelli – Donkor, Kelic, T. Ferreira, Briceag (min. 54 Bancu) – Fedele, Mateiu (min. 54 Cicâldău), Mihăilă (min. 69 Nuno Rocha) – Bărbuţ, Koljic, Mitriţă

Alte știri din Liga 1