Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Cinci goluri și mulți nervi la GiurgiuSportPictures.eu
31 Aug 2019

Liga 1: Cinci goluri și mulți nervi la Giurgiu

Sebastian Colțescu a fost eroul partidei de pe ”Marin Anastasovici” dintre Astra Giurgiu și CFR Cluj. Arbitrul de centru a taxat nervozitatea excesivă manifestată atât pe banca tehnică a campioanei, cât și în teren de elevii lui Dan Petrescu, tehnicianul fiind eliminat în minutul 42 pentru injurii, iar Camora în minutul 58 și Vâtcă în minutul 62 și-au lăsat coechipierii în dublă inferioritate numerică.

Păun a deschis scorul în minutul 27 cu un voleu superb de la 22 de metri ce a catapultat balonul la vinclu, însă egalitatea s-a restabilit după zece minute după un penalty acordat pentru împingerea lui Begue de către Cestor și transformat ireproșabil de Radunovic. Un fault în atac al lui Pereira asupra lui David Bruno sancționat de Colțescu i-a declanșat o criză de nervi lui Dan Petrescu, care a primit cartonașul roșu.

În partea a doua a jocului Golofca debutează în tricoul CFR-ului și animă puțin ofensiva oaspeților, dar în minutul 57 Valentin Gheorghe înclină balanța cu un gol înscris din lovitură liberă. Imediat după gol, Camora își descarcă nervii trântind o sticlă de apă pe gazon, iar Colțescu l-a penalizat cu al doilea cartonaș galben și l-a eliminat, apoi în minutul 62 Vâtcă are o ieșire necontrolată după ce a prins un balon șutat de Tamaș și l-a lovit clar cu palma peste figură pe Radunovic. Colțescu i-a acordat cartonaș roșu direct și penalty pentru gazde, Radunovic a transformat din nou și Astra s-a distanțat la două goluri. Un moment de neatenție în primul minut al prelungirilor le-a permis clujenilor să reducă din diferență prin același Păun, tot cu un șut frumos de la 20 de metri și ultimele două minute au devenit mai interesante.

Cu toate acestea, elevii lui Dan Alexa au strîâns rândurile și au evitat o egalare similară cu un dezastru și astfel i-au administrat campioanei prima înfrângere din campionat.

 

Astra Giurgiu - CFR Cluj 3-2 (1-1)

Au marcat: Radunovic (min. 38 pen., 64 pen.), V. Gheorghe (min. 57)/Păun (min. 27, 90+1)

Astra Giurgiu (antrenor Dan Alexa): Kitanov - David Bruno, Graovac, G. Tamaş, Radunovic - Crepulja, G. Simion, G. Şerban (min. 16 Begue) - V. Gheorghe (min. 86 Toni Silva), Tounkara (min. 69 Budescu), M. Răduţ

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Vâtcă - Peteleu, Burcă, Cestor, Camora - Itu (min. 40 Djokovic), Hoban, Ad. Păun - M. Pereira (min. 46 Golofca), V. Costache, L. Traore (min. 64 A. Rus)

Alte știri din Liga 1