Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Cinci goluri după pauză la OvidiuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Iul 2019

Liga 1: Cinci goluri după pauză la Ovidiu

Viitorul a rezolvat soarta partidei de la Ovidiu cu FC Hermannstadt în primele 20 de minute ale reprizei secunde. Veniți după șocul de la Gent, elevii lui Gică Hagi nu au avut o prestație concludentă în primele 45 de minute, interval în care nu au trimis niciun șut pe spațiul porții sibiene, însă au reglat jocul imediat după pauză.

În minutul 51 o lovitură de colț executată la prima bară de Eric a fost ștearsă cu capul de Ghiță și Țîru a împins balonul în plasă de pe linia porții pentru a deschide scorul. După ce a oferit pasa decisivă la primul gol, Eric a înscris și el în minutul 63 cu un șut plasat perfect, cu calm, lângă stâlpul din dreapta lui Figueiredo și a dublat avantajul pe tabelă pentru gazde, dar replica sibienilor a venit în minutul 75. Introdus în teren în locul lui Buzan, Yazalde a finalizat cu un lob de la marginea careului o acțiune începută în urma unei degajări neinspirate a lui De Nooijer și a unei intervenții în doi timpi a lui Tordai la șutul lui Mățel. Ciobanu a readus liniștea pe banca Viitorului cu o bijuterie de gol înscris în minutul 80, o torpilă din lovitură liberă ce a intrat la vinclul de la colțul scurt al porții apărate de Figueiredo, reușita sa fiind concurată ca frumusețe de reușita lui Ionuț Stoica din minutul 89. Fundașul central al sibienilor a apărut la 6 metri de poarta lui Tordai la o lovitură de colț și a reluat cu călcâiul din săritură direct în plasă, apoi Tsoumou a ratat egalarea pe secundele de final când a șutat pe lângă din interiorul careului.

S-a încheiat 3-2, acesta fiind succesul cu numărul 100 în Liga 1 pentru proiectul lui Gică Hagi care debuta în urmă cu 10 ani, interval în care și-a trecut în palmares toate trofeele interne.

 

FC Viitorul - FC Hermannstadt 3-2 (0-0)

Au marcat: Ţîru (min. 51), Eric (min. 63), Ciobanu (min. 80)/Yazalde (min. 75), I. Stoica (min. 89)

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Tordai - Boboc, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Ciobanu, Artean, Tîrcoveanu (min. 51 Houri) - Eric, G. Ganea (min. 38 Drăguş), Calcan (min. 73 M. Dulca)

FC Hermannstadt (antrenor Costel Enache): Figueiredo - Măţel, O. Viera, I. Stoica, R. Opruţ - R. Pires, Buzan (min. 63 Yazalde) - P. Petrescu, Jo Santos, Caiado (min. 85 Tsoumou) - Debeljuh (min. 63 Blănaru)

Alte știri din Liga 1