Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Chindia urcă pe loc de play-offRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Oct 2020

Liga 1: Chindia urcă pe loc de play-off

Chindia Târgoviște învinge la limită pe Gaz Metan Mediaș și cu a treia victorie în 7 etape urcă până pe locul 5 cu 11 puncte.

Un debut de meci mai puțin ofertant, doar cu o minge deviată ce îl putea păcăli pe portarul gazdelor Aioani, a avut o singură fază notabilă, cea din minutul 32 cu acțiunea lui Neguț în careul medieșenilor încheiată cu un șut din unghi respins norocos cu piciorul de Buzbuchi.

La două minute după pauză Daniel Florea a înscris unicul gol al meciului după o pasă neglijentă a lui Matias interceptată de Neguț și o centrare perfectă la 8 metri pentru reluarea din săritură, cu capul a vârfului de atac. Trei minute mai târziu Daniel Popa pleacă pe contraatac și pasează înapoi pentru Yameogo, care rămâne față în față, dar nu îl poate învinge pe Buzbuchi, apoi din minutul 57 echilibrul din teren se strică. Dumitrașcu este eliminat pentru o intrare cu talpa pe pulpa lui Chamed, însă în afara unei lovituri de cap trimisă cu pământul de Matias în minutul 77 și respinsă în corner de Aioani, elevii lui Jorge Costa nu și-au creat alte ocazii.

Gaz Metan rămâne cu 7 puncte din 7 partide și etapa viitoare primește vizita celor de la FC Botoșani.

 

Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș 1-0 (0-0)

A marcat: D. Florea (min. 47)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Aioani - C. Dinu (min. 66 Negrea), Piţian, Fomba, M. Ioniţă - Neguţ, Raţă, Dumitraşcu, Yameogo (min. 90+3 Atanase) - D. Popa, D. Florea (min. 61 Berisha)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Jorge Costa): Buzbuchi - Butean, Larie (min. 88 Sambu), Baco, Velisar - Matias - R. Romeo (min. 56 Chamed), Deaconu (min. 56 Pambou), Valente, P. Costea (min. 24 Manuel) - D. Cardoso

Alte știri din Liga 1