Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Chindia scapă printre degete victoria contra arădenilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Feb 2021

Liga 1: Chindia scapă printre degete victoria contra arădenilor

Chindia Târgoviște și UTA și-au pus piedică una alteia în cursa pentru un loc de play-off după ce au remizat astăzi la Buftea.

Echipă gazdă a partidei, Chindia a avut o primă șansă de gol în minutul 12 la șutul din întoarcere al lui Dulca, apoi tremură la lobul lui Antal care a trecut însă mult peste transversala porții apărate de Aioani, ieșit în întâmpinare, iar în minutul 14 Dumitrașcu ratează o ocazie rarisimă. Florea i-a pasat la limita careului de 16 metri și din zona punctului cu var, rămas singur cu Iacob, mijlocașul Chindiei a tras pe lângă poartă. Golul a apărut în minutul 31, atunci când Daniel Popa a preluat în colțul careului mic și l-a învins pe Iacob cu un șut sub transversală.

Arădenii pleacă în urmărirea egalării și în minutul 64 Rusu prinde un șut din voleu din afara careului ce îl obligă pe Aioani să respingă în corner, apoi în minutul Adi Petre trage pe lângă poartă din centrul careului după o pasă primită de la Buhăcianu. Egalitatea survine în al doilea minut de prelungiri, atunci când doar arădenii mai credeau că o pot obține, după o centrare din lovitură liberă trimisă de portarul Iacob, o deviere nefericită cu capul a lui Pițian și cu o reluare tot cu capul a lui Erico da Silva ce l-a învins pe Aioani.

Ambele formații iau câte un punct și se află în continuare la egalitate cu câte 29 de puncte, târgoviștenii ocupând locul 7 cu un golaveraj mai bun.

 

Chindia Târgoviște - UTA 1-1 (1-0)

Au marcat: D. Popa (min. 31)/Erico (min. 90+2)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Aioani – Căpuşă, Piţian, Iacob, Kocic – Diaz (min. 80 Mitrea), Dulca, Raţă, Dumitraşcu – D. Popa (min. 86 Berisha), D. Florea (min. 90 Martac)

UTA (antrenor Alin Pînzaru): Iacob – Melinte (min. 46 Peteleu), Erico, Benga, Shilakov – Antal, Roşu (min. 78 Buhăcianu), Albu, Rusu (min. 65 Hora) – Roger, Ad. Petre

Alte știri din Liga 1