Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Chindia revine de la 0-2 și pleacă cu punct din CopouDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
23 Aug 2019

Liga 1: Chindia revine de la 0-2 și pleacă cu punct din Copou

Politehnica Iași a fost nevoită să se mulțumească doar cu un punct la finele jocului cu Chindia Târgoviște după ce în minutul 23 conducea cu 2-0 în Copou în partida de deschidere a etapei cu numărul 7 a Ligii 1.

Elevii lui Viorel Moldovan confirmă astfel primul succes de la revenirea pe prima ligă, succes repurtat etapa anterioară pe teren propriu cu Dinamo, în timp ce ieșenii își mențin invincibilitatea și trec pe prima poziție a clasamentului cu 15 puncte.

Gazdele au pornit foarte bine și au deschis scorul în minutul 15 cu un șut al lui Loshaj de la marginea careului de 16 metri ce a trimis balonul în plasă în stânga lui Aioani, pentru ca opt minute mai târziu Horșia să dubleze avantajul pe tabelă cu un șut la colțul lung după ce l-a fixat și l-a depășit pe Martac cu un dribling scurt. Replica a venit în minutul 28, Neguț învingându-l pe Rusu cu un șut din voleu după o pasă a lui Martac, iar în minutul 50 Voduț a reluat imparabil cu capul din 7 metri centrarea lui Burlacu la care Diallo a sărit pe sub minge.

Eforturile băieților pregătiți de Mihai Teja de a obține toate cele trei puncte s-au dovedit a fi inutile în fața unei defensive târgoviștene bine pusă la punct, astfel încât partida s-a încheiat cu o remiză echitabilă după cursul jocului.

 

Politehnica Iași - Chindia Târgoviște 2-2 (2-1)

Au marcat: Loshaj (min. 15), Horşia (min. 23)/ Neguţ (min. 28), Voduţ (min. 50)

Politehnica Iași (antrenor Mihai Teja): Rusu - Gallego, Frăsinescu, Diallo (min. 59 Mihalache), A. Radu - Breeveld, Loshaj - Platini, F. Cristea (min. 46 Passaglia), Horşia - A. Cristea (min. 59 A. Bălan)

Chindia Târgoviște (antrenor Viorel Moldovan): Aioani - Martac, Benga, Leca, Dumitraşcu - Neguţ (min. 30 Raţă), Bic, L. Mihai (min. 77 Dudea), Neciu (min. 46 Burlacu) - Yameogo, Voduţ

Alte știri din Liga 1