Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Chindia obține prima victorie după două luniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Dec 2019

Liga 1: Chindia obține prima victorie după două luni

Chindia Târgoviște întoarce soarta partidei de pe ”Ilie Oană” cu Politehnica Iași cu două goluri înscrise în interval de patru minute și obține prima victorie după o perioadă de secetă de două luni.

Elevii lui Viorel Moldovan au început cu o ocazie bună în minutul 8 la șutul din unghi al lui Neguț scos cu piciorul de la rădăcina barei de Denis Rusu, apoi moldovenii au preluat treptat inițiativa și au dominat finalul de repriză cu ocazia lui Andrei Cristea din minutul 39, șut din centrul careului după ce nu a putut controla prea bine pasa trimisă un pic prea în spate de Platini, și cu lovitura liberă executată tot de decarul ieșean în minutul 42, parată în primă instanță de Aioani și respinsă apoi de defensiva gazdelor.

Imediat după începerea reprizei secunde Platini primește de la Loshaj o pasă bună la 8-9 metri de poarta Chindiei între fundașii adverși și după o preluare pe piept trimite balonul pe jos la rădăcina barei din dreapta lui Aioani deschizând scorul. Târgoviștenii se aruncă în atac și obțin egalarea în minutul 59 în urma unei lovituri de colț executate de Cherchez la care balonul disputat aerian de un mănunchi de jucători ajunge la Florea, iar mijlocașul a reluat simplu în plasă. Pe valul de încredere creat de egalare Cherchez înscrie golul victoriei după o intercepție și o pasă bună a lui Yameogo ce l-a lăsat singur cu Frăsinescu, un dribling scurt în fața fundașului și un șut la colțul scurt parafând cea de-a doua reușită a Chindiei. Gazdele au fost echipa mai dinamică până la finalul partidei, însă nu au mai reușit să puncteze.

Cu 20 de puncte, târgoviștenii se apropie la două lungimi de formația ieșeană, care în ultimele 6 partide a obținut un singur punct și a coborât de pe loc de play-off până pe 9.

 

Chindia Târgoviște - Politehnica Iași 2-1 (0-0)

Au marcat: Florea (min. 59), Cherchez (min. 63)/Platini (min. 46)

Chindia Târgoviște (antrenor Viorel Moldovan): Aioani - Martac, Benga, Leca, Dumitrașcu - Novac - Neguț, Florea, Bic (min. 75 Rață), Cherchez (min. 74 Ivancic) - Dumiter (min. 56 Yameogo)

Politehnica Iași (antrenor Mihai Teja): D. Rusu - Onea (min. 67 Cabral), Frăsinescu, Breeveld, A. Radu - Passaglia (min. 77 Ad. Bălan), Loshaj - Platini, F. Cristea, Bîrnoi (min. 59 Popadiuc) - A. Cristea

Alte știri din Liga 1