Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Chindia domină și câștigă la VoluntariRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Dec 2020

Liga 1: Chindia domină și câștigă la Voluntari

Chindia Târgoviște a avut una dintre cele mai bune prestații din această ediție de campionat și s-a impus în partida disputată în deplasare cu FC Voluntari.

Ilfovenii au început în atac și au trimis două șuturi pe spațiul porții apărate de Aioani, Mailat (min. 9) și Achim (min. 17) nereușind să-l învingă pe goalkeeper-ul oaspeților. Elevii lui Emil Săndoi au avut un prim șut periculos în minutele de prelungire de dinaintea pauzei, Neguț alegând varianta unui șut prin surprindere la colțul scurt, dar Rîmniceanu a fost atent și a parat. În minutul 50 Pablo De Lucas a pierdut balonul într-un duel cu Dulca, acesta a trimis către Florea, a urmat centrarea la firul ierbii, în mijlocul careului pentru Daniel Popa, care a reluat din prima imparabil pentru Rîmniceanu. Marco Dulca putea dubla avantajul de pe tabelă în minutul 61, dar șutul său de la peste 25 de metri a lovit în plin transversala la vinclu. Ce nu a reușit Dulca, a reușit perechea Florea – Daniel Popa în minutul 67, de această dată cu roluri inversate, cu ex-dinamovistul pe post de servant.

Chindia a dominat finalul de partidă și se întoarce acasă cu trei puncte pe deplin meritate ce o urcă pe locul 6 cu 19 puncte, în timp ce FC Voluntari rămâne cu 14 puncte și ocupă locul 12.

 

FC Voluntari - Chindia Târgoviște 0-2 (0-0)

Au marcat: D. Popa (min. 50), Florea (min. 67)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Rîmniceanu - Costin, Balaur, Achim, Vlad – Grădinaru (min. 61 Betancor), Ricardinho (min. 78 Stoica), De Lucas (min. 56 Borţoneanu) - Gheorghe, Mailat (min. 55 Lopes), Ad. Popa

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Aioani - Martac, Piţian, Iacob, Căpuşă - Neguţ, Dulca, Raţă, Dumitraşcu – D. Popa (min. 80 Berisha), Florea (min. 85 Dinu)

Alte știri din Liga 1