Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Chin pe BegaSebastian Tataru / SportPictures.eu
10 Apr 2016

Liga 1: Chin pe Bega

ACS Poli Timișoara a luat cu două mâini cadoul făcut de FC Voluntari în partida disputată pe malurile Begăi în a șasea etapă a play-out-ului. Bănățenii au avut o nouă prestație modestă, pe alocuri penibilă, în fața propriilor suporteri, puțini la număr în tribunele stadionului ”Dan Păltinișan”, ocaziile la poarta lui Calancea fiind prea puține pentru o formație care se luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Primele șanse le-au avut la șuturile lui Nimely și Ovidiu Popescu, ultimul fiind respins de portarul ilfovenilor în corner. Oaspeții au răspuns cu un șut în cros al lui Laurențiu Rus, însă Smaranda a fost atent și a respins în lateral, iar ultima ocazie a primei reprize a semnat-o Goga, mijlocașul bănățenilor complicându-se prea mult înaintea șutului și fiind blocat.

După pauză Bărbuț ratează o ocazie monumentală trimițând mult peste transversală din poziție de unu la unu cu Calancea. Mitache și Filipov, cei doi fundași laterali, au văzut cartonașul roșu pentru faulturi la Bărbuț și au lăsat FC Voluntari în 9 jucători. Faultul făcut de bulgar a fost făcut inutil în careu și l-a determinat pe arbitrul Adrian Comănescu să acorde penalty, transformat de Goga și astfel gazdele au trecut în avantaj din minutul 78. Când toate păreau că se îndreaptă către o victorie liniștită a bănățenilor, Llorente și Smaranda se completează în bâlbe și îi pun mingea pe frunte lui Tudorie, care face formalitatea de a o împinge în poartă aducând egalarea în minutul 82. Cu disperarea în priviri, elevii lui Grigoraș s-au aruncat în atac și au fost izbăviți în minutul 89 de Javi Hernandez cu o execuție superbă din lovitură liberă ce a salvat un meci tern.

ACS Poli – FC Voluntari 2-1 (0-0) este scorul de care aveau nevoie gazdele pentru a se agăța în continuare de speranța salvării, acumulând 18 puncte, la fel ca și Concordia, și ocupând la egalitate locurile 6 și 7 ale clasamentului de play-out.

 

ACS Poli (antrenor Petre Grigoraș): Smaranda - Melinte (min. 68 Doman), Cânu, Bocşan, Torres - Llorente, O. Popescu (min. 23 Bărbuț) - Hernandez, Nimely, Goga - Elek (min. 76 Rajcomar)

FC Voluntari (antrenor Ionel Ganea): Calancea - Filipov, Spahija, Ţîru, Mitache - Maftei, Moke - L. Rus, Achim (min. 75 Pancu), Kone (min. 44 Monakana)- A. Bălan

Alte știri din Liga 1