Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Cele trei puncte rămân la MediașRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Aug 2020

Liga 1: Cele trei puncte rămân la Mediaș

Gaz Metan a obținut la Mediaș prima victorie în această ediție de campionat cu câte un gol pe repriză înscris celor de la FC Argeș.

Piteștenii au fost mai activi în prima parte a jocului, cu o șarjă a lui Honciu în minutul 5 stopată de Larie în careul de 16 metri în momentul șutului. În minutul 28 același Honciu este protagonistul unei faze care ar fi putut aduce un penalty pentru oaspeți, dar arbitrul Adrian Antonie a lăsat jocul să continue după intervenția fundașului Răzvan Popa, apoi în minutul 35 centrarea lui Gabi Matei în careu nu a putut fi reluată către poartă de Deac, ușor jenat, iar Buzbuchi a intervenit în ultimul moment respingând balonul din gheata lui Mediop. La primul lor corner, medieșenii au izbutit să deschidă scorul în minutul 41, cehul Baco înălțându-se la limita careului mic și reluând perfect cu capul sub transversală balonul centrat de Ronaldo Deaconu.

După pauză piteștenii au în minutul 51 un șut din poziție bună al lui Mediop, dar Baco s-a interpus pe traiectoria balonului, iar pe contraatac Cardoso a trecut ca o furtună printre cinci adversari și l-a executat pe Croitoru pentru 2-0. După ocazia oaspeților din minutul 78, șut din prima nu foarte puternic al lui Leca din mijlocul careului la care Buzbuchi a respins cu un reflex bun, diferența se putea majora în minutul 87 dacă după lansarea lui Chamed reluarea la colțul lung a lui Nițu prindea cadrul porții.

S-a încheiat 2-0, o victorie ce le dă oxigen medieșenilor, în timp ce piteștenilor le dă temă de studiu pentru fazele fixe și replierea pe contraatacurile adverse.

 

Gaz Metan Mediaș - FC Argeș 2-0 (1-0)

Au marcat: Baco (min. 41), Cardoso (min. 52)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Dusan Uhrin): Buzbuchi – Baco, Larie, R. Popa, Alin Trif – Droppa, R. Deaconu – Sanoh (min. 57 Romeo), Ciocan (min. 80 Niţu), Dogaru (min. 1 Chamed) – Cardoso (min. 80 Pambou)

FC Argeș (antrenor Ionuț Badea): Croitoru – Matei, Turda, Leca, Muşat – Meza Colli, Prepeliţă (min. 69 Şerban) – Deac (min. 69 Popa), Cozma (min. 1 Honciu, min. 69 Buhăescu), Mătiş (min. 46 Grecu) – N’Diaye

Alte știri din Liga 1