Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Cascini smulge un punct pentru AcademicaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Oct 2021

Liga 1: Cascini smulge un punct pentru Academica

Academica Clinceni nu reușește să găsească drumul spre victorie nici pe arena din Ștefan cel Mare și a smuls, practic, o remiză în partida cu FC Botoșani.

Moldovenii au deschis scorul în minutul 14 prin Dawa după o lovitură de colț. Centrarea din corner a fost reluată cu capul de Papa din 6 metri, parată de Dobre, dar portarul gazdelor nu a a reținut balonul, iar fundașul central al botoșenenilor a fost atent la respingere și a reluat în plasă din apropiere. Prelungirile reprizei au adus prima ocazie a ilfovenilor: De Amorim a pasat cu călcâiul în careul lui Pap și, venit lansat, Pîrvulescu a reluat din colțul careului mic pe lângă portarul botoșenenilor, însă Racoviţan a apărut salvator și a respins din fața porții goale.

La șapte minute după pauză De Amorim a expediat o torpilă de la peste 25 de metri și balonul a trecut puțin pe lângă vinclul din stânga lui Pap, pentru ca în minutul 57 FC Botoșani să rămână în 10 oameni după eliminarea lui Edjouma pentru al doilea cartonaș galben. Gazdele presează și în minutul 77 obțin egalarea după un șut al lui Moulin deviat cu mâna de Cascini. Golul este validat de arbitrul Viorel Flueran, care nu a sesizat hențul argentinianului, și Academica obține al treilea punct în clasament, insuficient pentru a-i extrage pe ilfoveni de pe ultima poziție a clasamentului, în timp ce FC Botoșani se menține pe locul secund cu 22 de puncte, însă avantajul moldovenilor față de FCSB și FC Voluntari a devenit minim.

 

Academica Clinceni - FC Botoșani 1-1 (0-1)

Au marcat: Cascini (min. 77)/Dawa (min. 14)

Academica Clinceni (antrenor Ionuţ Chirilă): Dobre – Fl. Achim (min. 26 Pashov), Ventura, Patriche, Pîrvulescu – Moulin, Cascini – Cioiu (min. 39 Vanzo), Chandarov (min. 88 Gavra), De Amorim – Omoh (min. 88 Dumitrache)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Pap – Braun, Dawa, Racoviţan, Ţigănaşu – Edjouma, E. Papa – Kage (min. 78 Sila), Ongenda (min. 90+1 Remacle), Fili (min. 78 Patache) – M. Roman (min. 56 Lupeta)

Alte știri din Liga 1