Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: ”Cascadorul” Cojocaru stabilește învingătoarea la ClinceniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Iul 2020

Liga 1: ”Cascadorul” Cojocaru stabilește învingătoarea la Clinceni

Academica și FC Voluntari s-au întâlnit la Clinceni în derby-ul Ilfovului, balanța fiind înclinată decisiv de o gafă antologică a portarului oaspeților, Cojocaru.

Elevii lui Ilie Poenaru au solicitat lovitură de la 11 metri în minutul 3 după o împingere a lui Belu-Iordache asupra lui Buziuc, dar arbitrul Adrian Cojocaru a considerat că nu sunt întrunite condițiile pentru a dicta penalty. În cele din urmă gazdele au deschis scorul în minutul 38 prin Șut cu un șut de la limita careului de 16 metri la capătul unei acțiuni a lui Cebotaru cu un un-doi al acestuia cu Buziuc și un assist perfect în fața unei defensive rigide a celor din Voluntari.

După pauză Markovic nu îl poate învinge din postură de unu la unu pe Cojocaru în minutul 54, dar portarul Voluntariului se ”revanșează” șapte minute mai târziu oferindu-i un cadou nesperat atacantului Academicii împrumutat de la Universitatea Craiova. O pasă lungă din propria jumătate de teren pentru Markovic nu este atacată de Vlad, Cojocaru iese neinspirat și aproape că își luxează piciorul luftând la marginea careului de 16 metri pentru ca apoi Markovic să conducă simplu balonul în plasă. În minutul 75 Eric execută perfect o lovitură liberă de pe partea dreaptă și din 7 metri Tudorie se înalță și trimite cu capul în plasă cu toată opoziția lui Vâlceanu.

Nu s-a mai întâmplat nimic până la final, victoria urcându-i pe cei din Clinceni până pe locul 8 cu 29 de puncte, cu unul mai mult decât adversarii lor de astăzi cu care au făcut rocada în clasament.

 

Academica Clinceni - FC Voluntari 2-1 (1-0)

Au marcat: Șut (min. 38), Markovic (min. 61)/Tudorie (min. 75)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu - Matei, Bejan, Munoz, Dobrescu - Albu, Cebotaru (min. 68 Ventura), Şut - Merloi (min. 46 Achim), Markovic (min. 74 Ion), Buziuc (min. 80 Kontoes)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Cojocaru - Belu, Paşcanu, Achim, Vlad - Căpătînă, De Lucas (min. 68 Gorobsov) - Sanoh (min. 63 Morar), Măţan (min. 68 Eric), I. Gheorghe (min. 56 Laidouni) - Simonovski (min. 46 Tudorie)

Alte știri din Liga 1