Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Cardoso înscrie golul calificării în play-offRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Feb 2020

Liga 1: Cardoso înscrie golul calificării în play-off

Gaz Metan Mediaș se califică în premieră în play-off după un meci contra celor de la Dinamo decis de un șut deviat ce l-a păcălit pe portarul Piscitelli.

Aflat într-o poziție bună la 20 de metri al oaspeților din Capitală, Cardoso și-a încercat șutul, iar balonul expediat de el l-a lovit în spate pe Mihai Popescu, a luat o traiectorie mai înaltă și s-a oprit în plasa porții în apropierea stâlpului de la colțul lung. Dinamo putea egala în minutul 42 prin Daniel Popa, însă vârful de atac a ratat de puțin întâlnirea cu balonul centrat de pe partea stângă la limita careului mic, apoi în partea a doua a meciului în minutul 64 Chamed, cu un șut din afara careului și Buș, bâlbâind balonul respins de Piscitelli, au fost aproape de a înscrie la aceeași fază.

S-a încheiat Gaz Metan Mediaș - Dinamo București 1-0, succes ce îi duce pe medieșeni pe locul 4 cu 43 de puncte și îi califică în play-off.

 

Gaz Metan Mediaș - Dinamo București 1-0 (1-0)

A marcat: Cardoso (min. 14)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Edi Iordănescu): Pleșca - Butean, M. Constantin, Larie, Velisar - Droppa, Diakota - Cardoso (min. 58 G. Moura), Hora (min. 46 E. Fernandes), Ciocan (min. 6 Chamed) - Buș

Dinamo București (antrenor Dusan Uhrin): Piscitelli - Kilyen, Puljic, M. Popescu, Sin - Mrzljak, Filip - Sorescu (min. 83 Skovajsa), Fabbrini, A. Bani (min. 66 R. Moldoveanu) - D. Popa (min. 55 V. Lazăr)

Alte știri din Liga 1