Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Căpățână a înscris golul campionatuluiSportPictures.eu
23 Oct 2016

Liga 1: Căpățână a înscris golul campionatului

FC Voluntari a ieșit din pasa proastă printr-o victorie repurtată la Iași, în fața celor de la CSM Politehnica Iași, cu 2-1 (2-0).

După o primă jumătate de oră echilibrată, oaspeții au deschis scorul după o lovitură liberă de la 20 de metri, executată de Bălan, care a beneficiat de poziționarea defectuoasă a lui Grahovac, exact în spatele zidului. După acest gol, survenit în minutul 33, portarul Grahovac a mai comis o eroare, în minutul 34. El a ieșit inoportun dintre buturi, pentru a acoperi indecizia fundașilor centrali Frăsinescu și Mihalache, care s-au invitat să intervină. Goalkeeper-ul a degajat slab, mingea a ajuns la Căpățână în cercul median, care a lobat de la 55 de metri și a înscris astfel golul campionatului. Căpățână este jucător eligibil să joace pentru echipa națională U21 a României.

În partea secundă, ilfovenii s-au retras în apărare pentru a conserva avantajul. Cernat, la 36 de ani, a terminat benzina, iar Maftei, pus să joace mijlocaș în fața apărării, a făcut risipă de efort. Ieșenii au marcat golul de onoare în ultimul minut de prelungiri, prin italianul Piccioni, care a reluat cu latul centrarea lui Bădic, de pe stânga.

Victoria Voluntariului este meritată și duce șirul eșecurilor la patru pentru ieșeni. Sosirea lui Eugen Neagoe ca antrenor, în tabăra moldavă, nu a avut efectul scontat.  

Alte știri din Liga 1