Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Campioana triumfă în CopouDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
06 Apr 2018

Liga 1: Campioana triumfă în Copou

Viitorul își regăsește cadența și leagă două succese consecutive în deplasare cu scoruri identice, însă ceea ce este mai important este faptul că Ianis Hagi a punctat din nou, tot din pasa lui De Nooijer, iar Voduț a înscris la primul său meci ca titular.

Deplasarea de la Iași nu a fost însă o simplă plimbare pentru elevii lui Gheorghe Hagi, care puteau fi conduși de gazdele de la CSM Poli încă din minutul 15, când Andrei Cristea a reluat incredibil pe lângă poartă din numai 6 metri după o pasă ideală primită de la Jo Santos. Căpitanul constănțenilor putea deschide scorul în minutul 35 dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri, dar balonul a lovit plasa laterală din stânga lui Kelava. Oaspeții s-au apropiat din nou de gol în minutul 44 tot Ianis centrează din lovitură liberă, iar mingea recentrată ajunge la Voduț în colțul careului mic, balonul trimis din reluarea sa lovind bara de la colțul lung și fiind apoi îndepărtat de fundașii ieșeni.

Voduț sparge gheața în minutul 59 când este la locul potrivit pentru a devia în poartă încercarea de respingere a lui Sin, după ce balonul ajunsese la fundașul ieșean respins de Kelava la șutul lui Vînă. Jo Santos putea readuce egalitatea trei minute mai târziu, dar lovitura sa de cap a trecut peste transversala porții apărate de Cojocaru, apoi Andrei Cristea a avut și el o execuție foarte aproape de țintă în urma unei lovituri libere de la 25 de metri. Scorul final a fost stabilit de Ianis Hagi în minutul 85 după o pasă perfectă de la De Nooijer ce l-a găsit liber la limita careului ieșean și un număr personal de efect ce l-a eliminat pe Kelava și a culcat fundașii adverși.

S-a încheiat CSM Poli Iași – FC Viitorul 0-2 (0-0), a treia înfrângere consecutivă în play-off pentru trupa lui Flavius Stoican care își ”consolidează” ultima poziție în clasament, în timp ce campioana face 29 de puncte și se află la numai două lungimi în spatele ultimei poziții de pe podium ocupate de CS Universitatea Craiova.

CSM Poli Iași (antrenor Flavius Stoican): Kelava - Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Sin - Platini, Qaka, Mihăescu (min. 64 Ştefănescu), Panţîru (min. 64 Chelaru) - Jo, Cristea (min. 79 Kizito)

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Cojocaru - Mladen, Ţîru, V. Ghiţă, De Nooijer - Cicâldău, Bâluţă, Vînă (min. 69 Ciobanu) - I. Hagi, Voduţ (min. 64 Drăguş), Măţan (min. 80 Casap)

Alte știri din Liga 1