Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Campioana tranșează cu maturitate derby-ulMircea Rosca / SportPictures.eu
19 Aug 2018

Liga 1: Campioana tranșează cu maturitate derby-ul

CFR Cluj a trecut de Dinamo în Gruia după ce elevii lui Florin Bratu au deschis scorul și au lăsat impresia că au forța de a tranșa în favoarea lor soarta derby-ului etapei a 5-a a Ligii 1. Începutul curajos de meci pentru dinamoviști cu ocaziile lui Olteanu și Mahlangu a fost urmat de o suită de ocazii ale gazdelor în ultimul sfert de oră al primei reprize, cu Lang în două rânduri în minutele 31 și 36 și Omrani în minutul 43, toate cu lovituri de cap, dar și cu șutul lui Camora din minutele de prelungiri.

După pauză Penedo are două intervenții salutare la șutul periculos al lui Bordeianu din minutul 51 și reluarea ratată a lui Omrani din 6 metri în minutul 57, apoi golul apare la poarta cealaltă în urma unei faze fixe. Dan Nistor execută un corner de pe partea stângă, Vâtcă iese fără orizont de pe linia porții, iar Mihai Popescu reia cu capul din 4 metri deschizând scorul. Era minutul 61 și alb-roșiii trebuiau să reziste o jumătate de oră până la finalul meciului. Gazdele au avut însă nevoie de numai cinci pentru a egala, Țucudean înscriind după o pivotare în careu, apoi în minutul 73 au trecut în avantaj prin golul înscris cu capul de Omrani din 6 metri după o centrare a lui Culio. Țucudean a făcut dubla în minutul 78 după o pasă a lui Omrani ce a prins pe picior greșit defensiva dinamovistă și a stabilit scorul final, CFR Cluj – Dinamo 3-1 (0-0).

 

CFR Cluj (antrenor Toni Conceicao): Vâtcă - Cr. Manea, Vinicius, Lang, Camora - Culio, Bordeianu - Ad. Păun (min. 66 Mailat), Omrani (min. 90+2 Peteleu), Males - Ţucudean (min. 83 Tambe)

Dinamo (antrenor Florin Bratu): Penedo - Corbu, D. Ciobotariu, M. Popescu, Vl. Olteanu - Mahlangu, R. Grigore - Sorescu (min. 60 Moldoveanu), D. Nistor, Salomao (min. 80 Pesic) - Axente (min. 53 D. Popa)

Alte știri din Liga 1