Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Campioana se impune la GiurgiuSportPictures.eu
01 Apr 2018

Liga 1: Campioana se impune la Giurgiu

Viitorul a reușit prima victorie în acest sezon competițional contra celor de la Astra Giurgiu, succesul fiind obținut de elevii lui Gheorghe Hagi pe terenul fostei campioane. Cu două goluri înscrise în prima parte a jocului, constănțenii au pus distanță de patru puncte între ei și trupa pregătită de Edi Iordănescu, care are însă un meci mai puțin disputat.

Consecvent în a promova tineri jucători, Gheorghe Hagi a avut inspirația să arunce în luptă încă un jucător de 19 ani, și încă pe un post extrem de important, acela de fundaș central. Cu toate acestea, Virgil Ghiță s-a achitat cu succes de misiune și, mai mult, a determinat înscrierea autogolului de către Urko Vera în minutul 29 după ce a deviat cu capul balonul centrat din corner de Ianis Hagi. Avantajul luat de constănțeni a fost majorat în ultimul minut al partidei de căpitanul lor, Ianis fiind pus în poziție de finalizare în careul mic de De Nooijer. Oaspeții au jucat în superioritate din minutul 41 după ce Florentin Matei a reușit să ia două cartonașe galbene la interval de câteva secunde, arbitrul Marcel Bârsan penalizându-l pentru un fault și pentru comentariile pe care jucătorul le-a făcut după primirea primului avertisment.

Astra – Viitorul 0-2 (0-1) este încă un strigăt de disperare pentru giurgiuveni, în sânul fostei campioane existând tensiuni cu efecte asupra exprimării în joc a elevilor lui Edi Iordănescu.

 

Astra Giurgiu (antrenor Edi Iordănescu): Iliev - Belu, Erico, Polczak, Stan - Seto (min. 58 Buş), Mrzljak (min. 79 Dandea) - Balaure, Moise, Fl. Matei - Urko Vera (min. 58 Abang)

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Cojocaru - Mladen, Ghiţă, Ţîru (min. 75 De Nooijer), Ganea - Ciobanu, Băluţă (min. 55 Măţan), Cicâldău - Drăguş, I. Hagi - Gavra (min. 55 Hodorogea)

Alte știri din Liga 1