Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Campioana remizează cu Sepsi OSKBogdan Balas / SportPictures.eu
17 Aug 2019

Liga 1: Campioana remizează cu Sepsi OSK

Sepsi OSK și CFR Cluj au terminat la egalitate partida de la Sfântu Gheorghe, rezultat ce le duce pe gazde la un record de cinci remize în șase etape scurse de la începerea campionatului.

Menajând titularii de la Glasgow, Dan Petrescu l-a menținut în primul ”11” doar pe Rondon, dar cu toate acestea începutul de meci a fost unul favorabil pentru echipa campioană. Păun a izbutit să deschidă scorul în minutul 10 la o fază în care a preferat să lovească mingea din cădere de la 7 metri și a trimis-o în poartă după ce a fost faultat clar de Barisic, astfel încât în loc să dicteze penalty arbitrul Istvan Kovacs a indicat centrul terenului. Gazdele, lipsite de suportul de pe bancă al ”principalului” Csaba Laszlo, suspendat, au reușit să obțină egalarea în minutul 31 dintr-o lovitură liberă de pe partea stângă a direcției de atac executată de Dylan Flores. Șutul puternic trimis de la limita laterală a careului de 16 metri nu i-a lăsat timp lui Vâtcă să aibă o intervenție eficientă și mingea a pătruns printre buturi cu toată opoziția portarului campioanei.

Covăsnenii au știut să blocheze inițiativele ofensive ale clujenilor, care au mai avut două ocazii în partea a doua a jocului, la jumătatea reprizei secunde la șutul lui Costache din zona punctului cu var la care Fejer a respins în lateral în corner și în minutul 72 la șutul din drop de la 30 de metri al lui Hoban la care portarul gazdelor a îndepărtat balonul de la vinclu. Un șut lobat al lui Carnat în minutul 81 a fost încercarea cea mai periculoasă pentru poarta lui Vâtcă, astfel încât partida s-a încheiat cu o remiză echitabilă din punct de vedere al aspectului jocului.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe - CFR Cluj 1-1 (1-1)

Au marcat: Păun (min. 10) / D. Flores (min. 31)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor  Emilian Dolha): Fejer - R. Dimitrov (min. 67 Bouhenna), Barisic, Tincu, Fl. Ştefan - Kilyen (min. 15 Gal), G. Vaşvari, D. Flores, Carnat - Safranko, Karanovic (min. 73 Edgar Salli)

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Vâtcă - Butean, A. Mureşan, Cestor, Peteleu - Itu (min. 72 Luis Aurelio), Hoban, Păun - M. Pereira (min. 85 Ţucudean), Rondon, V. Costache (min. 69 Petrila)

Alte știri din Liga 1