Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Campioana încheie cu o victorieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Mai 2021

Liga 1: Campioana încheie cu o victorie

Un meci ce trebuia să fie finala campionatului, partida din Gruia dintre CFR Cluj și FCSB a fost un joc de pregătire în care s-au rulat jucătorii din lotul extins al ambelor formații.

Deja campioană, formația clujeană a avut ocazia să ofere suporterilor reveniți în tribune o victorie de orgoliu și o deschidere corespunzătoare pentru fiesta declanșată după ultimul fluier al arbitrului Mihai Marcu. Tânărul Gîdea a deschis scorul în minutul 14 profitând de o preluare mai largă a lui Șerban, fundașul stânga al oaspeților tratând cu lejeritate o minge în centrul careului și atacantul clujean l-a învins pe Târnovanu cu un șut la colțul lung. Scorul final al partidei a fost stabilit de Rondon în minutul 66 după o pasă primită în careul mic de la Costache, ghinionistul serii pentru clujeni. Cu două bare semnate în minutele 64 și 72, Costache poate concura cu Deac, cel care a ratat un penalty în minutul 75, lovitura de pedeapsă fiind acordată pentru un henț al lui Vînă.

Victoria din această ultimă etapă îi duce pe cei de la CFR Cluj la 9 puncte distanță de FCSB, pentru elevii lui Edi Iordănescu urmând acum campania din UEFA Champions League, acolo unde vor intra în luptă încă din primul tur preliminar.

 

CFR Cluj - FCSB 2-0 (1-0)

Au marcat: Gîdea (min. 14), Rondon (min. 66)

CFR Cluj (antrenor Edi Iordănescu): Bălgrădean (min. 85 Murariu) - Manea, Vinicius, Burcă, Camora (min. 77 Latovlevici) - Deac, Hoban (min. 65 Soares), Păun - Gîdea (min. 65 Pereira), Rondon (min. 85 Gondiu), Costache

FCSB (antrenor Anton Petrea): Târnovanu - Pantea, Simion, L. Filip (min. 87 Gogor), Şerban - Vînă, Nedelcu (min. 46 Buziuc), Perianu - Niţă, Fl. Tănase (min. 79 Istrate), Musi (min. 79 Ardelean)

Alte știri din Liga 1