Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Campioana fără vectorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Iul 2015

Liga 1: Campioana fără vector

Steaua s-a transformat radical în perioada de intersezon și suferă la capitolul care o definește ca filozofie de joc: ofensiva. Cu o nouă garnitură în linia mediană și cu Chipciu într-o prelungită eclipsă de formă, echipa pregătită de Mirel Rădoi nu a reușit să marcheze în cele două jocuri oficiale disputate în această săptămână.

În partida din această seară cu Petrolul Ploiești, disputată pe Arena Națională, roș-albaștrii au început bine și au bifat două ocazii prin Stanciu și Gabi Iancu. Decarul a avut o pătrundere pe partea dreaptă paralel cu tușa și șutul său a fost respins în corner de Benga, în timp ce Iancu a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea trecând razant cu transversala porții petroliste. În minutul 30 Varela comite o gafă în propriul careu și Nepomuceno trimite în bară din mijlocul careului. Până la pauză Papp este blocat de Pecanha la colțul careului mic, iar Stanciu șutează de la limita careului mare, din poziție centrală, dar portarul petrolist respinge de la firul ierbii.

După pauză, Fough-Porret îl pune la treabă pe Cojocaru, după care Papp trimite mingea cu capul în transversala porții oaspeților pentru a egala scorul barelor. Ritmul devine mai alert pe măsură ce timpul se scurge, însă fără ocazii clare la poarta lui Pecanha, cu toată zbaterea din teren a roș-albaștrilor. Cu toate acestea, Rusu este gata să dea lovitura pe contraatac în penultimul minut de joc, dar Cojocaru are o intervenție decisivă și păstrează imaculată tabela.

Steaua – Petrolul 0-0 este rezultatul final al unei partide care ne arată o Stea fără vector și Petrolul mai ”vâscos” ca în ediția trecută a campionatului.

 

Steaua (antrenor Mirel Rădoi): Cojocaru - Papp, Toşca, Varela, Guilherme - Breeveld (min. 76 Tahar), Muniru - Chipciu, Stanciu, Enceanu - Iancu (min. 55 Tudorie)

Petrolul (antrenor Tibor Selymes): Pecanha - Beţa, Benga, Fough-Porret, Rippert (min. 74 Chiriţă) - Altama (min. 55 P. Voinea), Ropotan - Nepomuceno, Marinescu, Zoubir - Moussa (min. 74 Vl. Rusu)

Alte știri din Liga 1