Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Campioana câștigă la limită la VoluntariGeorge Ilinca / SportPictures.eu
25 Oct 2020

Liga 1: Campioana câștigă la limită la Voluntari

Campioana CFR Cluj continuă parcursul de regularitate și câștigă cu scorul preferat, 1-0, pe terenul celor de la FC Voluntari.

Veniți după victoria concludentă de la Sofia din Europa League, elevii lui Dan Petrescu, suspendat pentru această partidă, au intrat în teren într-o formulă remaniată față de cea din urmă cu trei zile. Cu toate acestea, ei au fost cei care au punctat mai mult la capitolul ”ofensivă” cu șuturi ale lui Deac în minutul 5 și Pereira în minutul 17, primul scos de Rîmniceanu, cel de-al doilea respins de Armaș cu capul. Ilfovenii au contat prea puțin în ofensivă, acțiunea lui Ion Gheorghe din minutul 31 încheiată cu un șut din unghi deviat de Bălgrădean fiind singura notabilă. La cealaltă poartă, Vojtus a trecut milimetric pe lângă balonul centrat în careul mic de Cestor în minutul 43, apoi în minutul 51 Luis Aurelio trimite din afara careului un voleu cu pământul ce l-a obligat pe Rîmniceanu să prindă în doi timpi, iar la patru minute distanță Chipciu a trimis din lovitură liberă de la 20 de metri direct în transversală. Golul a apărut în minutul 71, atunci când Itu a reluat din careul mic mingea respinsă de portarul gazdelor de pe fruntea lui Vojtus, pe care l-a și lovit în duelul aerian. Până la final nu am mai consemnat decât șutul cu efect al lui Păun trimis în minutul 89 de la limita careului mare și respins din plonjon de Rîmniceanu.

CFR face 18 puncte și se apropie la trei lungimi de liderul Universitatea Craiova, iar FC Voluntari rămâne pe locul 11 cu 10 puncte.

 

FC Voluntari - CFR Cluj 0-1 (0-0)

A marcat: Itu (min. 71)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Rîmniceanu – Costin (min. 86 Mihai), Balaur, Armaş, Kocic – Borţoneanu (min. 78 Stoica), De Lucas, Ion Gheorghe – A. Popa (min. 86 Anderson), Betancor (min. 78 Ricardinho), Eric (min. 61 Lopes)

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Bălgrădean – Cestor (min. 64 Susic), Burcă, Ciobotariu, Manea – Deac (min. 85 Soares), Luis Aurelio, Itu (min. 80 Djokovic) – Pereira (min. 80 Păun), Vojtus (min. 85 Rondon), Chipciu

Alte știri din Liga 1