Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Călărășenii sunt neînvinși în 2019Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Feb 2019

Liga 1: Călărășenii sunt neînvinși în 2019

Remiză fără gol la Călărași în partida dintre Dunărea și Dinamo București. Trupa lui Dan Alexa a izbutit să-și păstreze invincibilitatea în acest start de sezon și are acum o victorie și trei egaluri înregistrate în cele patru etape disputate.

În partida de astăzi, călărășenii au controlat începutul jocului și le-au dat emoții oaspeților la șutul din unghi al lui Mediop din minutul 14, la lovitura liberă din minutul 16 executată de Honciu puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Muțiu și la o altă lovitură liberă deviată prea puțin cu capul de unul dintre jucătorii gazdelor și prinsă pe portarul lui Dinamo. O ocazie mara a avut Mediop în minutul 22, șutul său din marginea careului fiind deviat de coechipierul său Luchin. Imediat după aceea emoțiile se mută la cealaltă poartă, Dobrosavlevici respingând de pe linia porții șutul slab al lui Reda Jaadi, care a revenit și a șutat a doua oară spre poartă, dar direct în brațele lui Calancea. Goalkeeper-ul gazdelor este din nou la post în minutul 30 la șutul din colțul careului mic trimis de Montini și la execuția lui Jaadi din minutul următor, apoi repriza se încheie cu ratarea lui Mediop. Vârful gazdelor a trecut fără probleme prin defensiva dinamovistă, dar șutul său a fost parat de Muțiu, ieșit în întâmpinare.

În partea a doua a jocului Dinamo continuă să rateze prin Reda Jaadi, șut cu șiretul din afara careului scos de Calancea în minutul 54 și șut în afara cadrului porții în minutul 58 la o fază pornită de la o greșeală a lui Bourceanu. Partida se încheie după alte ratări ale lui Montini (min. 78) și Popa (min. 79), oaspeții fiind echipa mai incisivă în ultimele minute.

Scor final Dunărea Călărași – Dinamo 0-0, rezultat ce duce echipa oaspete la 29 de puncte, iar călărășenii fac 23.

 

Dunărea Călărași (antrenor Dan Alexa): Calancea - Vlădoiu, Dobrosavlevici, Luchin, Mendy - Ammari, Bourceanu, Honciu (min. 70 Keyta), D. Benzar (min. 60 Mpia) - Mediop, Souda (min. 46 Simion)

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): Muţiu - Sorescu, Klimavicius, Ciobotariu, Aliji - Zenke (min. 46 N'Diaye), Filip, Nistor, R. Jaadi - Montini (min. 86 N. Jaadi), Papazoglou (min. 63 D. Popa)

Alte știri din Liga 1